C A R T A CARTA.ro

Pensiunea DIADIS 3s

Pensiunea DIADIS - Descriere

Pensiunea DIADIS Pensiunea DIADIS Pensiunea DIADIS Pensiunea DIADIS
Pensiunea "DiaDis"*** din Cluj-Napoca clasificata la categoria de 3 stele este deschisa din vara anului 2008 si reprezinta locul ideal atât pentru oamenii de afaceri cât si pentru turisti într-o atmosfera plina de confort si ospitalitate.

Situata într-o zona linistita si foarte aproape de centrul orasului, doar la 4-5 minute de acesta , pensiunea ofera clientilor cazati la noi sa se afle la o distanta mica fata de urmatoarele institutii publice: Gara, Pediatrie II,III, Medicala III, Spitalul Clujana, Expo-Transilvania, Spitalul Stanca, Clinica Optilens-Opticris, Spitalul Militar si Casa Armatei, Curte de Apel si Tribunalul Cluj, Judecatoria Cluj, Administratia Financiara, Iulius Mall cât si atractii turistice: Teatrul National, Catedrala Ortodoxa, Dealul Cetatuia si alte simboluri turistice, tot în apropiere de noi gasiti magazin alimentar, restaurant, farmacie, taxi si statie de autobuz.

Va punem la dispozitie 17 spatii de cazare adica 7 camere structurate în regim single, matrimonial, double si triple. Camerele sunt spatioase, luminoase si extrem de curate, cu grup sanitar propriu, mobilier modern, TV cablu, balcon, internet wierless, dusumea lavabila, televizor, toate acestea permitând clientilor folosirea ideala a spatiului.

Curatenia impecabila, bunul gust, seriozitatea si discretia ne fac sa fim apreciati tot timpul de cei care trec pragul pensiunii noastre, revenind cu drag de fiecare data când este nevoie.

De asemenea mai aveti la dispozitie:

- Terasa privata in curtea interioara
- Receptie 24 h
- Sala de mese
- Bucatarie complet dotata si utilata
- Parcare auto in curte

- Mic dejun - optional
- Catering
- Servicii de alarm clock
- Salon pentru mic-dejun
- Supraveghere video

Cartea de Oaspeți Pensiunea DIADIS

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login