Complex Turistic
MINERVA
0

‹
›
Check-in:      Check-out:
Complexul Minerva este situat la 1 minut pe jos față de plajă în imediata vecinătate a Clubului de noapte Tineretului.
Complexul Minerva - Vilele Alina Aura oferă un snack-bar și o grădină cu zonă de grătar. Proprietatea pune la dispoziţie acces Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Fiecare cameră are TV prin cablu și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.

Complexul Minerva - Vilele Alina Aura oferă recepție cu program nonstop o bucătărie comună și locuri de parcare gratuite.

Un restaurant se găsește la doar 20 de metri.

Facilități în camere:

  •   cablu TV
  •   internet wireless

Facilități în unitate:

  •   terasă
  •   parcare

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Complex Turistic MINERVA.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Costinești, str. Marii, jud. Constanta

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it