C A R T A CARTA.ro

Cazare Dubova

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Dubova
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

 
 
 
 
0
Cazare Dubova, DN. 57 M 43
CASUTELE ALEXIA - CARTA
180 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Unitatea Alexia se afla in localitatea Dubova cu vedere deschisa spre Cazanele Mari si Cazanele Mici pe drumul national Dn57. Este compusa din 4 cabanute din lemn si 4 camere utilate complet, grup sanitar individual, sala de mese cu bucatarie(utilata complet),foisor in curte( utilat complet) acces curte, gratar, ponton si loc pentru parcare: 5-8 auto. Pentru o vacanta mai atractiva va putem [...] citește mai mult »
16 locuri, 8 camere, 180 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Dubova, DN 57
Casa de Vacanță RELAX - CARTA
150 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Casa de vacanta Relax va ofera cazare la 5 km de Primaria Dubova, la Cazanele Mari, pe malul Dunarii. Va punem la dispozitie loc de joaca pentru copii, piscina, foisor, gratar de curte, ponton pentru pescuit, masa de tenis si locuri de cazare de 6 camere cu capacitate de 12 locuri cu sala de mese.
12 locuri, 6 camere, 150 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Dubova, str. Cazane, nr. 43 A1, jud. Mehedinti
Vila GOLFUL DUNĂRII - CARTA
150 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Vila Golful Dunării este situată în mirificul peisaj al Cazanelor Dunării, în zona golfului Dubovei, la aproximativ 27 de km de Municipiul Orșova. Vila are o capacitate de 17 locuri repartizate în șapte camere duble cu pat matrimonial și o cameră triplă, fiecare camera avand baie proprie. Este dotată cu toate cele necesare petrecerii unui sejur de vis. Dispune de parcare privată, [...] citește mai mult »
17 locuri, 8 camere, 150 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Dubova, Str. Scolii, nr. 1, jud. Mehedinti
Casa GHIORGHITA
de la
80 Lei
Camera dublă Fara baie pentru o singură noapte
70 Lei pentru 3 sau mai multe nopți rezervate
Casa Ghiorghita este destinatia ideala pentru toti cei care doresc sa isi petreaca cateva zile la atat la munte cat si la Dunare, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana. Situata in Parcul Natural Portile De Fier, intre Cazanele Mari si Cazanele Mici, casa Ghiorghita ofera cazare in 5 camere. Camerele se pot inchiria atat in regim double cat si single, unele dispunand de baie proprie, [...] citește mai mult »
10 locuri, 5 camere, 80 Lei / camera dublă Fara baie pentru o singură noapte
0
Cazare Dubova, Zona Codicea Mare, jud. Mehedinti
Cabana DELFINUL - CARTA
180 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Cabana turistica de 3 margarete cu vedere spre munte si spre Cazanele Dunarii. Cabana se afla in clisura Dunarii, intr-o zona pitoreasca la intalnirea muntelui cu Dunarea, exact in zona cazanelor mari, cuprinsa in Parcul Natural Portile de Fier - Cazanele Mari. Datorita zonei muntoase semnalul de telefonice mobila este foarte slab in zona. Cazare Va oferim 20 locuri de cazare repartizate in 7 [...] citește mai mult »
20 locuri, 8 camere, 180 Lei / camera dublă pentru o singură noapte
0
Cazare Dubova, Aleea Principala, nr. 10
Vila HERCULES - CARTA
200 Lei
Camera dublă pentru o singură noapte
Vila Hercules este o unitate de cazare noua,pe malul Dunarii chiar in golful Dubovei. Este compusa din 8 camere duble si 3 triple toate cu baie proprie, aer conditionat, tv, internet, produse de igiena, uscator de par, etc. La parterul vilei se afla un living spatios ce va ofera relaxare. In curte se afla o piscina mare de 11m /5m foarte curata. La Dunare sunt 2 bucatarii complet utilate, 2 [...] citește mai mult »
25 locuri, 11 camere, 200 Lei / camera dublă pentru o singură noapte

CARTA.ro
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login