C A R T A CARTA.ro

Vila ANA SI ALEX 0

Vila ANA SI ALEX - Descriere

Vila ANA SI ALEX Vila ANA SI ALEX Vila ANA SI ALEX Vila ANA SI ALEX
Situata in centrul statiunii Eforie Nord, la 100m de piata centrala si la 500m de plaja, Vila Ana & Alex *** va ofera servicii de cazare turistica intr-o zona linistita, departe de agitatia specifica statiunilor de pe litoralul Marii Negre. Locatia exacta este pe harta Eforie Nord.
Pentru cei care vor sa-si petreaca vacanta pe litoral sau doar un week-end la plaja, Vila Ana & Alex *** va ofera conditii deosebite de cazare in sezon si extrasezon.
Confortul si satisfactia clientilor nostri sunt principala noastra misiune si de aceea incercam sa oferim cele mai bune servicii la un pret rezonabil (vezi lista de preturi cazare Eforie Nord ). De asemenea serviciile noastre sunt disponibile pe intreg parcursul anului, vila avand incalzire centrala.
Vila Vila Ana & Alex *** are o capacitate de cazare de 11 camere situate pe 3 nivele, ( parter + 2 etaje) dintre care 4 cu pat dublu si 7 cu pat triplu.
Pentru a va convinge de aspectul vilei si calitatea serviciilor oferite va invitam sa vizionati galeria foto, unde veti putea vedea dotarile si imprejurimile vilei. Mai mult, spatiile oferite in afara camerei propriuzise sunt foarte generoase, inconjurate la tot pasul de terase proprii, vegetatie, locuri de gatit si luat masa, gratar, etc., iar numarul relativ redus de camere raportat la spatiul construit, asigura o intimidate care cu siguranta va va convinge sa reveniti an de an!

Cartea de Oaspeți Vila ANA SI ALEX

29 locuri,
11 camere
din CARTA.ro:
Eforie Nord, str. Tisei, nr.1, jud. Constanta
Contactează
Vila ANA SI ALEX »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login