Vila
ILINCA
3s

‹
›
20 locuri, 10 camere, Eforie Nord, str. Emil Racoviță nr. 110
Tarife valabile din data de 04 septembrie 2023 până în data de 31 octombrie 2023:
Tarif pentru Garsonieră - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 170 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Tarif pentru Camera dublă twin - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 130 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Tarif pentru Camera dublă superioara - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 140 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in: 14     Check-out: 11
Pentru asigurarea rezervarii, este necesar sa achitati prin transfer bancar un avans de 30% din tariful total al sejurului. Pe ordinul de plata aferent avansului se va mentiona numele persoanei care face rezervarea si eventual, numarul si data contractului-angajament pentru cazare. Diferenta de 70% din tariful total al sejurului se va achita, cu numerar sau card bancar la data sosirii si preluarii camerei.
Avansul se achita doar dupa ce reprezentantul Vilei Ilinca va confirma telefonic sau prin email disponibilitatea spatiilor de cazare in perioada dorita/solicitata si va transmite contractul-angajament pentru cazare si/sau factura de avans prin posta electronica sau whatsapp. Avansul trebuie virat/depus in contul bancar mentionat in contractul-angajament pentru cazare si/sau factura de avans, in termen de cel mult 48 de ore de la primirea acesteia. Neachitarea avansului in acest termen de 48 ore, se considera renuntare la rezervare.
Prin acceptarea si achitarea avansului din contractul-angajament pentru cazare, turistul confirma ca a luat la cunostinta despre amplasamentul vilei, conditiile de cazare oferite si ca a primit toate informatiile solicitate in discutiile avute cu reprezentantul vilei, cu ocazia efectuarii rezervarii.
In cazul in care persoana care a facut rezervarea nu se prezinta pentru cazare pana la orele 12. 00 din ziua urmatoare datei inceperii sejurului si nici nu anunta intarzierea, cu mentinerea rezervarii, aceasta va pierde avansul, iar rezervarea va fi anulata.
De asemenea, avansul achitat este nereturnabil:
- daca turistul nu anunta renuntarea la cazare cu cel putin 15 zile inainte de data inceperii sejurului;
- daca turistul se prezinta la vila si nu se cazează din diverse motive, neimputabile proprietarului Vilei Ilinca.
Vila Ilinca este situata deasupra Golfului Pescarilor, pe faleza de la Plaja Agigea, intr-o zona cu farmec aparte a cartierului “Steaua de Mare”, aflat la limita teritoriala dintre statiunea Eforie Nord si localitatea Agigea.
Cartierul “Steaua de Mare” a luat denumirea hotelului cu acelasi nume, deoarece se afla pe malul Marii Negre, in prelungirea Complexului turistic “Delfinul, Meduza si Steaua de Mare” din statiunea Eforie Nord.

Oferta de cazare include 2 garsoniere cu vedere la mare, 2 camere duble cu vedere la mare si alte 6 camere duble fara vedere la mare. Toate variantele de cazare includ camere cu doua paturi de 19ox90 cm. Camerele au urmatoarele dotari: Tv prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, baie proprie cu cabina de dus, hol, balcon spatios cu masa si scaune. Garsonierele au in plus si bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune.
La etajul 3 este amenajat un bar cu bucatarie proprie pentru servit masa, intr-un spatiu generos cu vedere la mare, prevazut cu balcon.
De asemenea, vila dispune de cel putin 12 locuri pentru parcarea autoturismelor si de o curte umbrita, cu flori si conifere pitice, in care sunt amplasate sub o copertina, mese cu scaune si un balansoar pentru copii.

Caracteristici si dotari:
- vila clasificata la 3 stele, situata pe malul marii, in cartierul de vile Steaua de Mare, in vecinatatea bine-cunoscutelor restaurante Pescaria lui Matei si Golful Pescarilor;
- vedere la mare neobstructionata de alte constructii, pe faleza sub care se afla Plaja Agigea;
- toate variantele de cazare beneficiaza de tv prin cablu, frigider, hol si baie proprie, balcon cu masa si scaune;
- garsonierele au in plus o bucatarie complet utilata, cu aragaz, chiuveta, frigider, vesela si masa cu scaune;
- la etajul 3, intr-un spatiu cu balcon si vedere la mare, este amenajat un bar cu bucatarie utilata, pentru servit masa;
- accesul la bucatarie este nelimitat si se poate gati orice;
- fiecare etaj este independent, camerele fiind distribuite pe un hol, cu acces din casa scarii;
- apa rece si calda non-stop, servicii de curatenie si paza in interiorul vilei;
- pe timpul sejurului, lenjeria si prosoapele se schimba la solicitarea turistului;
- pe timpul sejurului, curatenia in camera se facce la solicitarea turistului;
- pe timpul sejurului, gunoiul se ridica la solicitarea turistului;
- 12 locuri pentru parcarea autoturismelor pe cele trei laturi ale vilei, la care se adauga parcarea pe 250 mp teren pietruit de langa vila;
- curte umbrita, spatii cu flori si conifere pitice, balansoar, mese si scaune, amplasate sub o copertina;
- este posibila plata cu cardul, tichete de vacanta, ordin de plata sau numerar.

Spatii de cazare:
Garsoniera cu vedere la mare
Vila Ilinca dispune de 2 garsoniere cu vedere la mare, situate la etajul 1 si 2. Fiecare garsoniera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 19ox90 cm cu noptiere, la care se adauga: Tv prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol, balcon spatios cu masa si scaune.

Camera dubla cu vedere la mare (camera dubla superioara/camera matrimoniala)
Camerele duble cu vedere la mare numerele 2, 6 sunt plasate la etajele 1, 2. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 19ox90 cm cu noptiere, la care se adauga: Tv prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol, balcon spatios cu masa si scaune.

Camera dubla fara vedere la mare (camera dubla twin)
La fiecare dintre etajele 1, 2 si 3 sunt disponibile cate 2 camere duble fara vederea la mare. Fiecare camera dubla beneficiaza de baie proprie cu cabina de dus, de 2 paturi de 19ox90 cm cu noptiere, la care se adauga: Tv prin cablu, frigider, sifonier, comoda cu oglinda, hol si balcon spatios cu masa si scaune.

Tarife negociabile:
Putem oferi reduceri de pret in cazul in care solicitati mai mult de 7 nopti de cazare, sau mai multe spatii de cazare intr-un sejur de minim 5 nopti, indiferent de perioada sau de categoria camerei.
In afara aspectelor consemnate la aceasta sectiune, care reprezinta cadrul general privind tarifele practicate la vila Ilinca in sezonul estival, mentionam ca ramanem deschisi la negociere, pentru orice propunere din partea eventualilor oaspeti, privind cazarea la vila Ilinca.

Capacitatea de cazare
Intr-o camera dubla sau garsoniera se pot caza:
- maximum 2 adulti si un copil mai mic de 16 ani, care va beneficia de pat suplimentar, platit separat;

Facilități în camere:

 •   camere cu balcon
 •   frigider
 •   cablu TV
 •   camere cu baie
 •   internet wireless
 •   internet prin cablu

Facilități în unitate:

 •   sală de mese
 •   bucătărie
 •   frigider
 •   terasă
 •   terasă acoperită
 •   acces internet
 •   internet wireless
 •   masaj
 •   parcare
 •   grădină
 •   leagăn
 •   grătar
 •   asigurăm transport (de la aeroport, gară, etc)
 •   acoperire Telekom
 •   acoperire Orange
 •   acoperire Vodafone
 •   acoperire Digi
 •   acceptăm plata cu carduri
 •   acceptăm tichete / vouchere de vacanță
 •   acceptăm tichete / vouchere de vacanță în format electronic

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Vila ILINCA.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

garsonieră (2 locuri):
camera dublă twin (2 locuri):
camera dublă superioara (2 locuri):
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

Pentru asigurarea rezervarii, este necesar sa achitati prin transfer bancar un avans de 30% din tariful total al sejurului. Pe ordinul de plata aferent avansului se va mentiona numele persoanei care face rezervarea si eventual, numarul si data contractului-angajament pentru cazare. Diferenta de 70% din tariful total al sejurului se va achita, cu numerar sau card bancar la data sosirii si preluarii camerei. Avansul se achita doar dupa ce reprezentantul Vilei Ilinca va confirma telefonic sau prin email disponibilitatea spatiilor de cazare in perioada dorita/solicitata si va transmite contractul-angajament pentru cazare si/sau factura de avans prin posta electronica sau whatsapp. Avansul trebuie virat/depus in contul bancar mentionat in contractul-angajament pentru cazare si/sau factura de avans, in termen de cel mult 48 de ore de la primirea acesteia. Neachitarea avansului in acest termen de 48 ore, se considera renuntare la rezervare. Prin acceptarea si achitarea avansului din contractul-angajament pentru cazare, turistul confirma ca a luat la cunostinta despre amplasamentul vilei, conditiile de cazare oferite si ca a primit toate informatiile solicitate in discutiile avute cu reprezentantul vilei, cu ocazia efectuarii rezervarii. In cazul in care persoana care a facut rezervarea nu se prezinta pentru cazare pana la orele 12. 00 din ziua urmatoare datei inceperii sejurului si nici nu anunta intarzierea, cu mentinerea rezervarii, aceasta va pierde avansul, iar rezervarea va fi anulata. De asemenea, avansul achitat este nereturnabil: - daca turistul nu anunta renuntarea la cazare cu cel putin 15 zile inainte de data inceperii sejurului; - daca turistul se prezinta la vila si nu se cazează din diverse motive, neimputabile proprietarului Vilei Ilinca.

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Eforie Nord, str. Emil Racoviță nr. 110

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it