Pensiunea GORGOVA INN 0

‹
›
18 locuri, 8 camere, Gorgova, str. Principala, nr. 1

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Casa "Gorgova Inn" este situata la intrare in satul Gorgova dinspre amonte pe Dunare - bratul Sulina, chiar in "inima delteii".

Bucura-te de frumusetile Deltei Dunarii!

Descopera un peisaj minunat, unde trupul si sufletul se contopesc cu natura. Descoperiti prin noi adevarata Delta, peisaj exotic unic, marginit de stufarisuri ce adapostesc o mare varietate de pasari si animale In numai 15-20 min, cu barcile noastre, ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde poti vedea coloniile de pelicani, lebede, gaste si rate, in mediul lor natural si poti admira peisaje de o frumusete rara.

Atentie, pescuitul in Delta Dunarii este permis doar in urma achizitionarii unui permis +intrarea,de la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Pentru mai multe detalii, cautati pe Google institutia de mai sus si aflati cum puteti intra in posesia permisului.

Ture foto
===
Delta Dunarii ofera o multitudine de peisaje unice care sunt o invitatie la fotografie.
Fiind situata in mijlocul Deltei, este inconjurata de o multitudine de locuri cu peisaje incantatoare, precum lacurile Lideanca, Trei iezere, Radacinos, Bodaproste, Matita, Arehova, Babina, Nebunu sau Fortuna, canalele Sontea, Eraccle sau Olguta. Sat Mila 23.etc.
Se pot face o multitudine de trasee cu barca,

Manastirea Stipoc (schitul Sfantul Atanasie) este singura manastire situata in Delta Dunarii, amplasata pe grindul Stipoc, intre Mila 23 si Chilia.

Padurea Letea
este un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane. Cea mai nordica padure subtropicala din Europa, formata pe grindul nisipos Letea din fasii de padure (hasmacuri) dezvoltate printre dunele de nisip. Mergand prin padure treci printr-o uluitoare schimbare de peisaj, de la padure subtropicala la desert in numai 2-300 de metri. In ultimii ani, Padurea Letea a devenit cunoscuta si pentru sutele de cai salbatici care o populeaza si care pot fi zariti si fotografiati de catre vizitatori.

Orasu Sulina,
In Sulina se poate face plaja la Marea Neagra, se poate vizita Farul Vechi, Cimitirul Maritim sau puteti face o plimbare pe faleza orasului.

Tarifele excursiilor difera in functie de numarul de persoane care compun grupul de turisti, de lungimea traselui si de consumul de combustibil al motoarelor cu care se efectueaza plimbarile. De regula, o excursie dureaza 4-5 ore( cu exceptia celei spre Sulina).

Pe parcursul turelor foto sunteti Insotiti de un ghid localnic, care cunoaste toate ascunzisurile deltei, si veti naviga pe canale si lacuri incercand sa va apropiati cat mai mult de coloniile de pelicani sau cormorani. Totodata, animale salbatice, intinderi de nuferi, salcii scufundate, rasarturi si apusuri spectaculoase vor reprezenta principalele "tintele" ale obiectivelor aparatelor voastre.

Se pot inchiria caiace.

Transferul de la Tulcea la Gorgova se poate face si cu navele de pasageri ale Navrom Tulcea, care opereaza 6 curse pe saptamana pe traseul Tulcea-sulina.

Sau va putem trimite o barca rapida care sa va preia din orasul Tulcea. Durata calatoriei pana la Gorgova este de 55 de minute, iar avantajul este ca, in urma unei programari prealabile, barcile pot fi rezervate practic la orice ora, nedepinzand de o ora fixa pentru plecare.

Preturile se stabilesc in functie de numarul de persoane, tipul barcii si capacitatea motorului cu care este dotata barca.

Pentru rezervare, va rugam sa sunati la numerele de telefon ale pensiunii.

Facilități în camere:

 •   camere cu baie
 •   acces pentru animale

Facilități în unitate:

 •   restaurant
 •   frigider
 •   terasă
 •   piscină
 •   loc de joacă amenajat pentru copii
 •   parcare
 •   grădină
 •   grătar
 •   asigurăm transport (de la aeroport, gară, etc)
 •   tenis de masă (ping-pong)

Oferte Speciale:

Localizare:

Gorgova, str. Principala, nr. 1

Cartea de Oaspeți Pensiunea GORGOVA INN

0745 268 331 0740 635 726
languages ro en de hu fr es it