Cabana
LA IONEL
0

‹
›
60 locuri, 10 camere, Maguri Racatau, jud. Cluj
Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Loc in camera:
• pentru o singură noapte rezervată: 40 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:
Cabana noastra, clasificata la 2 margarete conform standardelor ANTREC, va asteapta intr-un mediu linistit, departe de tumultul oraselor si zgomotul soselelor, intr-un cadru montan deosebit, plin de verdeata, padure, ape repezi si cristaline de munte. Toate acestea, la doar 40 km de Cluj Napoca.

Locul este potrivit tuturor categoriilor de virsta. Astfel, pentru adulti, exista posibilitatea parcurgerii unor trasee usoare, nesolicitante, traseele fiind potrivite atit celor tineri cit si celor aflati la a 2-a sau a 3-a tinerete.


Pensiunea La Ionel dispune de 50 de locuri de cazare. La cerere si pentru perioade scurte se pot suplimenta locurile de cazare in conditii optime si pentru un numar mai mare de persoane.

Pensiunea este in regim self-catering. Contra cost, oferim pensiune completa la cerere.

Pensiunea este dotata cu incalzire centrala, apa potabila, curenta (calda si rece), grupuri sanitare.

Vezi imagini din exteriorul si din interiorul cabanei.

In perimetrul cabanei, va stau la dispozitie o serie de facilitati menite sa va ajute sa va petreceti timpul liber intr-un mod cit mai divers si cit mai apropiat gusturilor Dvs. Astfel, dispunem de teren de fotbal,un teren de volei, teren de baschet, (mingile fac parte din dotarile pensiunii), spatii amenajate pentru tenis de masa, in aer liber si acoperite, spatii amenajate pentru gratar, ceaun (de diferite dimensiuni), foisoare, spatii de joaca pentru copii (leagane, balansoare), loc de scaldat amenajat in piriul Somesul Rece, seminee. Dispunem de asemenea de loc pentru foc de tabara.

Pensiunea La Ionel va pune la dispozitie o camera multifunctionala (16 x 8 m) pentru organizarea de evenimente, conferinte, activitati training etc.

De asemenea pensiunea dispune de internet wireless.

Pentru petrecerea timpului liber, pensiunea dispune de inca doua sali de 60 si respectiv 24 mp, terase dotate cu hamac, jocuri recreative (sah, table, rumy,carti de joc).

Trasee
Traseele din jurul cabanei se adreseaza tuturor categoriilor de virsta.

Team-Building
La cerere, se pot asigura si team-buildinguri, cu servicii de pensiune completa contra-cost (negociate in avans).

Motto: Nu am vreme.

Este formula prin care ne recunoastem sclavii maruntelor treburi zilnice, intr-o goana neintrerupta. Si daca am incerca sa ne luam cate un moment de libertate? Sa fim noi? N-ar fi un lux... Ne-ar permite sa ne indeplinim datorii esentiale, azi neglijate.

Oare sotii de casatorie mai stau azi de vorba, se plimba impreuna? Sau alearga alaturi fara ragaz, fara sa se ridice deasupra problemelor de fiecare zi? Sau au devenit doar manageri ai intreprinderii familiale? Iubirea initiala, daca nu e alimentata cu ceva proaspat, de logodna, curind va deveni doar o obisnuinta.

Parintii de azi nu au vreme sa stea de vorba cu fiii, sa-i priveasca in ochi sa-i ajute sa-si exprime gindurile, planurile. Mai stau ei sa glumeasca, sa fie prieteni cu ei? Si-apoi se mira pe ce cai apuca. Iar parintii batrini sint lasati in izolare, ca doar si-au trait traiul si acum sint de prisos. Cinste exceptiilor, familiilor in care se pastreaza legatura intre generatii.

Si dialogul cu D-zeu? Cum le dai binete celor din casa, poti spune si "Doamne, iti ofer ziua care incepe, ajuta-ma sa te servesc". Si cand semaforul rosu te opreste, fara sa scoti celularul din buzunar, poti sa-i transmiti: "Tata! nu te-am uitat, vorbeste, te ascult!". In autobuz poti extinde cererea asupra tuturor pasagerilor, spunand la celularul mistic: "Tatal nostru care esti in ceruri, ajuta-ne sa te iubim si sa ne iubim toti oamenii intre noi".
E asa de simplu! Si daca incepi, prinzi gust de acest dialog si simti necesitatea sa-ti faci zilnic un timp de reculegere. Poti face un gest eroic si sa renunti la un serial TV sau la un meci. Reconstitui comunicarea pe toate nivelurile. Trebuie doar sa incepi! Curaj!

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Localizare:

Maguri Racatau, jud. Cluj

Cartea de Oaspeți


0740 946 121
languages ro en de hu fr es it