C A R T A CARTA.ro

Vila MIRA 0

Vila MIRA - Descriere

Vila MIRA Vila MIRA Vila MIRA Vila MIRA
Situata intre localitatea Malaia si statiunea Voineasa, intre gura de debusare si malul raului Lotru, intre 2 versanti, Vila Mira ofera un spatiu de relaxare in mijlocul naturii unde salbaticia imprejurimilor lasa un sentiment de libertate vizitatorilor. Vila Mira ofera in prezent cazare in 7 camere cu baie proprie, living si bucatarie.Acces la internet. Curte spatioasa, foisor si gratar pe malul raului Lotru.
Unele dintre cele mai importante si spectaculoase atractii turistice sunt: soseaua Transalpina si partia de ski de la Vidra.
Legenda aminteste ca printre primii care au salasluit aici, in valea lotrilorµ (hotilor) au fost cetele de haiduci ce isi gaseau adapost in adancul padurii la adapostul cetinei de brad sau la umbra fagului, unde dupa un jaf la drumul mareµ, undeva jos in trecatoarea Oltului, sau dincolo peste creasta muntelui, se afundau aici pentru impartirea prazii si pentru a o ascunde in adancurile pesterilor si grotelor din aceasta regiune.
Tot o legenda spune ca mai sus, pe vale, isi faceau de cap cetele lui Malai (zona Malaia), Ciungu (in zona Ciunget de azi) si Voinea (teritoriul actual al
Voineasei). Mai tarziu, dupa ce si-au adunat suficienta bogatie si s-au saturat de praduit, haiducii si-au intemeiat familii si s-au stabilit pe locurile care astazi se numesc: Malaia, Ciunget, Voineasa.

Cartea de Oaspeți Vila MIRA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login