C A R T A CARTA.ro

Pensiunea MOUNTAIN REST 3

Pensiunea MOUNTAIN REST - Descriere

Pensiunea MOUNTAIN REST Pensiunea MOUNTAIN REST Pensiunea MOUNTAIN REST Pensiunea MOUNTAIN REST
Orășeanului saturat de aglometație și stress, călătorului avid de frumusețile
naturii, tuturor celor care iubesc muntele pentru vraja plimbărilor și ascensiunilor montane în sezonul estival, iar iarna alunecarea pe pârtiile acoperite cu omăt gros, pensiunea "Tihna Muntelui" este sinonimul seducției sufletului și privirii.

Modernă și de bun gust, excelând în eleganța simplității și în prețiozitatea detaliilor executate impecabil, încadrată de un peisaj care taie răsuflarea, pare desprinsă dintr-o carte cu povești.

Alegeți să vă petreceți vacanța și momentele importante din viața Dumneavoastră la pensiunea "Tihna Muntelui" și veți acumula amintiri de neuitat.

Pensiunea dispune de 10 camere însorite şi de 2 apartamente mari, asigurând cazarea confortabilă pentru 24-28 de persoane.
Camerele sunt dotate cu mobilier modern, televizor, frigider cu minibar și dispun de baie proprie.

Două săli mari de restaurant stau la dispoziția turiștilor, chiar și grupurilor, pentru a savura, într-o atmosferă familială, specialităţile bucătăriei secuieşti.

În cursul verii, turiștilor pensiunii li se oferă posibilitatea de a practica tenisul de câmp și fotbalul pe terenuri special amenajate, precum și oportunitatea de a lua parte la drumeţii montane organizate și la excursii cu bicicleta.

În timpul iernii, vă stăm la dispoziție cu o pârtie de schi proprie de 300 m, dificultate uşoară.

Program:
Luni - Vineri între orele 13-17 şi 18-21.
Sâmbătă - Duminică înter orele 9-17 şi 18-21.


Pensiunea oferă condiții ideale și pentru organizarea de teambuilding- uri, petreceri în familie sau cu prietenii, punând la dispoziția grupurilor o sală de conferințe cu acces la internet, restaurantul, barul și sauna.

Vă vom primi ca oaspeți și veți pleca prietenii noștri!

Cartea de Oaspeți Pensiunea MOUNTAIN REST

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login