Pensiunea
INIMA DELTEI
0

‹
›
26 locuri, 11 camere, Mila 23, Delta Dunarii, Crisan, jud. Tulcea
Check-in: 16.00     Check-out: 12.00
Cazare in conditii decente in camere cu aer conditionat, televizor, baie proprie;
Salon de masa si foisor din stuf - bucatarie traditionala - preparate predominant din peste;
Gradina mare cu gazon , umbrelute din stuf si sezlong-uri;
Barci cu motor;
Ponton propietatea pensiunii;
Organizam excursii cu barci cu motor: lacuri si canale, Schitul Sf.Atanasie, Padurea Letea, Sulina;

Pensiunea se afla la 50 metri de la debarcaderul central din Mila 23

Facilități în camere:

 •   camere cu aer condiționat
 •   cablu TV
 •   camere cu baie
 •   baie cu cabină de duș
 •   mic dejun la cerere
 •   demipensiune la cerere
 •   pensiune completă la cerere

Facilități în unitate:

 •   living
 •   restaurant
 •   sală de mese
 •   frigider
 •   terasă acoperită
 •   grădină
 •   foișor
 •   grătar
 •   asigurăm transport (de la aeroport, gară, etc)
 •   informații turistice
 •   remi
 •   acoperire Telekom
 •   acoperire Orange
 •   acoperire Vodafone
 •   acceptăm tichete / vouchere de vacanță
Oferta specială
Pachet All Inclusive – Sejur de 4 zile/3 nopți in Delta Dunării

La sfârșitul acestei prezentări veți găsi un tabel cu perioadele sejururilor și prețurile acestora.
Acceptăm tichete și card-uri de vacanță.


Sejurul include:
– TRANSFERUL Tulcea-Mila 23 și retur cu bărcile pensiunii. La tur se face pe un traseu turistic, la întoarcere pe Dunăre ;
– CAZARE 3 nopți în camera dubla sau tripla – camere cu baie proprie, TV satelit, aer condiționat
– 4 EXCURSII în Deltă cu ambarcațiunile pensiunii:
1- Apus de soare pe lac;
2- Pădurea Letea – cu transfer prin baltă;
3- Orașul Sulina – acces la plajă, obiective turistice, restaurante cu specific marin;
4- Buchet de lacuri și canale din zona Mila 23, cu un popas la Mănăstirea (Schitul) Sf.Atanasie;
– Toate MESELE, cu excepția prânzului din ziua în care se vizitează orașul Sulina. Sejurul începe cu cina în prima zi și se termina cu mic dejun în ultima zi;
– Închirierea MAȘINII SAFARI cu care se vizitează Pădurea Letea;
– Serviciile GHIDULUI/CONDUCĂTORULUI bărcii, vorbitor de limba romana;
– PERMISUL DE INTRARE în Rezervația Biosferei Delta Dunării;
– Și o SURPRIZĂ (credem noi) specială - Pentru a diversifica putin oferta noastră, am adăugat o surpriză care va avea loc într-una din seri (de obicei în ultima seară)

În funcție de perioadă, prețurile, care cuprind toate serviciile de mai sus, sunt cuprinse intre 1200 și 1400 lei/persoană/sejur.

Puteți opta pentru sejururi de joi pana duminică sau de duminică pana miercuri. Sejurul de Rusalii (17-21 Iunie) este de 4 nopți/5 zile și conține, în plus fată de sejurul de 3 nopți/4 zile, încă o noapte de cazare, mic dejun, cina și o excursie la Sf.Gheorghe. Acest sejur costă 1650 lei/persoana/sejur.

Pentru această ofertă nu există o limită minimă de persoane.

Precizări

Nu sunt incluse în preț băuturile (cu excepția celor de la micul dejun și a apei plate de la prânz și cina), acestea se pot achiziționa la magazinele din imediata proximitate a pensiunii.
Nu este inclusă în preț contravaloarea parcării mașinilor la Tulcea (prețul este de 25 ron/mașină/zi).
Toate excursiile se vor face chiar și în caz că vremea este nefavorabila. Ordinea și ora excursiilor poate fi schimbată în acest caz.
Nu este inclusă în preț excursia opțională din orașul Sulina pana la vărsarea Dunării în Marea Neagra. Aceasta excursie se poate efectua doar dacă starea vremii o permite (ghidul va decide). Excursia se organizează doar dacă în grup sunt cel puțin 8 adulți doritori. Prețul este 55 lei/persoana. Copiii beneficiază de discount-urile de 50 %, respectiv 75%, în funcție de vârsta.
Nu este inclusă în preț excursia opțională la lacul Fortuna, japșele și canalele din jurul acestuia, unul din cele mai mari lacuri din Delta Dunării. Prețul este de 85 lei de persoană și e necesar un nr de minim 6 persoane. Copiii beneficiază de discount-urile de 50 %, respectiv 75%, în funcție de vârsta.
Politica pentru copii :
Pentru copiii până în 6 ani – se plătește 25% din prețul sejurului
Pentru copiii intre 6 și 12 ani – se plătește 50% din prețul sejurului
Pentru copiii peste 12 ani, se plătește preț întreg.
Familiile cu un singur copil până în 6 ani vor fi cazate în camera dublă matrimonială.
Pentru a nu exista divergente în ce privește vârsta copiilor va rugam sa aveți la d-voastră certificatele de naștere ale copiilor. In caz contrar ne rezervam dreptul de a încadra copilul la vârsta estimată de noi.
Dacă o persoana dorește să se cazeze în regim single în cameră dublă se va achita în plus 350 lei fată de prețul din tabel pentru tot sejurul (diferența de preț pentru costul camerei) sau pentru două persoane în cameră triplă se va achita în plus 200 lei fată de prețul din tabel pentru tot sejurul (diferența de preț pentru costul camerei).
Pentru a vă putea bucura cât mai mult de peisajele unice din deltă, transferurile Tulcea-Mila 23 și retur, precum și excursiile pe lacuri și canale, se vor face cu o barcă cu motor care este descoperită. Pentru a preîntâmpina eventuale neplăceri care ar putea interveni pe parcursul deplasărilor cu barca, provocate de starea vremii, vă rugăm sa aveți asupra dumneavoastră pelerine de ploaie (în toate anotimpurile), haine groase, geci (de preferat impermeabile, rezistente la vânt) și căciuli (primăvara și toamna), pălării, ochelari de soare și cremă de plaja (vara).
Spațiul de depozitare al bagajelor este limitat. In acest sens avem rugămintea ca fiecare persoană să nu aibă mai mult de un bagaj de dimensiuni rezonabile. Se acceptă la bord și câte un bagaj mic de mană. In cazul în care veți veni cu mai multe bagaje, este posibil ca acestea să nu încapă în compartimentele special amenajate, incomodând-vă pe parcursul transferurilor Tulcea-Mila 23 și retur.
Având în vedere ca în satul Mila 23 sunt 4 magazine alimentare în care găsiți băuturi la preturi rezonabile (transportul mărfurilor este subvenționat), vă rugam să nu aduceți cu dumneavoastră baxuri de apă minerală sau bere pentru că exista riscul să nu aibă loc în barcă.
Nu intermediem achiziționarea de peste de la localnici, nu curățăm pește și nici nu este posibil să îl transportăm cu ambarcațiunile pensiunii la Tulcea.
Nu acceptam animale de companie !
Rezervarea unui pachet de servicii turistice devine efectivă în momentul achitării unei sume reprezentând 30% din valoarea pachetelor. Diferența se va achita la sosirea în pensiune. Avansul nu este returnabil. In cazul în care nu se poate organiza sejurul datorită restricțiilor Covid-19 rezervarea se va reprograma pentru același an sau pentru anul următor.
In satul Mila 23 nu există bancomat dar, la pensiunea noastră, puteți plăti cu card de credit, card de debit sau card de vacanță. De curând am instalat POS.

Rugăm fițoșii și cei cu pretenții exagerate să se abțină a rezervă la pensiunea noastră. Pensiunea noastră este o pensiune de familie, în mijlocul deltei, clasificată la 3 margarete și nu un hotel de 4 sau 5 stele. Camerele nu au aceeași mărime, unele sunt mai mici, altele mai mari și se atribuie funcție de ordinea rezervării. Camerele sunt curate, lenjeriile sunt de calitate (pentru hotel de 4*), condițiile sunt decente. Mesele sunt servite la ore fixe, în regim de pensiune, cu același meniu pentru tot grupul și nu în regim de restaurant.Sejurul organizat de noi a fost foarte apreciat de oaspeții noștri în anii precedenți. Și asta pentru că, într-un timp relativ scurt, se vizitează foarte multe și frumoase zone din Deltă, excursiile noastre fiind dintre cele mai solicitate, iar mâncarea servită de noi, tradițională pescărească (lipovenească și ucraineană), este specifică satului Milă 23. Adică, la ‘mama peștelui’.

Va așteptăm cu drag.Ca urmare a apariției necesității adaptării serviciilor de cazare la noile norme și recomandări ale autorităților de sănătate publică și condiții adoptate, în vederea protejării stării de sănătate a populației în contextul epidemiologic actual și având ca scop prevenirea cazurilor de îmbolnavire cu COVID-19 și atenuarea impactului în rândul clienților și personalului, pensiunea noastră a implementat următoarele măsuri de prevenire :

Camerele vor fi igienizate la schimbul de turişti, cameristele vor purta măşti şi mănuşi, la intrarea în curtea pensiunii va există un covoraș într-o tăviță cu dezinfectant pentru încălțăminte, precum și un dispersor automat cu soluție dezinfectantă pentru mâini. Deasemenea, va fi folosit un dezinfectant universal multisuprafețe la bucătărie, în salonul de masă precum și în camere. Postere de informare cum să fii protejat de infecția cu noul Coronavirus vor fi postate în incinta pensiunii.

La îmbarcarea inițială în Tulcea, barcagiul va lua temperatura fiecărui oaspete iar, în cazul în care cineva are temperatura peste limita admisă, nu i se va permite accesul la bordul bărcii, sejurul urmând a fi reprogramat pentru persoana respectivă.

Avem rugămintea ca oaspeții să vină pregătiți cu măști pentru a evita răspândirea virusului către ceilalți din barcă.

Perioade și prețuri – 2021
Perioadă sejur

Preț pentru o persoana / sejur
30 apr -3 mai 1450 lei-Sejur de Paște
3-6 mai - 1200 lei
6-9 mai - 1250 lei
9-12 mai - 1200 lei
13-16 mai - 1250 lei
16-19 mai - 1200 lei
20-23 mai - 1250 lei
23-26 mai - 1200 lei
27 mai-30 mai - 1300 lei
30 mai-2 iunie - 1350 lei-Sejur 1 Iunie
3-6 iunie - 1300 lei
6-9 iunie - 1300 lei
10-13 iunie - 1300 lei
13-16 iunie - 1300 lei
17-21 iunie - 1650 lei – 4 nopți/5 zile – Sejur de Rusalii
21-24 iunie - 1300 lei
24-27 iunie - 1300 lei
27-30 iunie - 1300 lei
1-4 iulie - 1350 lei
4-7 iulie - 1350 lei
8-11 iulie - 1350 lei
11-14 iulie - 1350 lei
15-18 iulie - 1400 lei
18-21 iulie - 1400 lei
22-25 iulie - 1400 lei
25-28 iulie - 1400 lei
29 iulie-1 august - 1400 lei
1-4 august - 1400 lei
5-8 august - 1400 lei
8-11 august - 1400 lei
12-15 august - 1400 lei
15-18 august - 1400 lei
19-22 august - 1400 lei
22-25 august - 1400 lei
26-29 august - 1400 lei
29 aug-1 sept - 1400 lei
2-5 septembrie - 1400 lei
5-8 septembrie - 1400 lei
9-12 septembrie - 1350 lei
12-15 septembrie - 1300 lei
16-19 septembrie - 1250 lei
19-22 septembrie - 1200 lei
23-26 septembrie - 1250 lei
26-29 septembrie - 1200 lei
30 sept-3 octombrie - 1250 lei

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Pensiunea INIMA DELTEI.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Mila 23, Delta Dunarii, Crisan, jud. Tulcea
0721 940 770 0761 677 161 0768 588 542
languages ro en de hu fr es it