C A R T A CARTA.ro

Pensiunea VERONICA 3s

Pensiunea VERONICA - Descriere

Vezi și:
Pensiunea VERONICA Pensiunea VERONICA Pensiunea VERONICA Pensiunea VERONICA
** Pensiunea Veronica - Moieciu de Sus

*** Camere libere!! ***14 camere + 2 apartamente *** Acolo, unde muntele a fost darnic cu omul, intr-o zona pitoreasca, plina de viata, retrasa in mijlocul naturii cu o diversitate peisagistica uluitoare, acolo este amplasata Pensiunea Veronica, in centrul satului Moieciu de Sus.

*** Grija, buna dispozitie si rafinamentul cu iz rustic sunt la ele acasa si creeaza impreuna ambientul de care aveti nevoie pentru o destindere completa de mediul aglomerat citadin.

*** Gazda prin discretia si prin amabilitatea sa, respectiv grija sa fata de curatenie, face totul pentru a va da sentimentul unei primiri in familie.

*** Pensiunea Veronica va ofera cazare in:

- 4 camere duble superioare cu bai proprii si TV (bucatarie utilata si living, separat numai pentru cele patru camere);

- 10 camere duble matrumoniale cu bai proprii si TV (bucatarie utilata si sala de mese, separat, numai pentru cele zece camere)

- APARTAMENT cu 2 camere duble matrimoniale decomandate (ambele camere au grup sanitar propriu si TV), bucatarie utilata, living si terasa. Apartamentul are intrare separata de restul camerelor
- apa calda in permanenta;
- gratar la dispozitie;

*** De asemenea Pensiunea Veronica va pune la dispozitie trei foisoare, amplasate in curte, ideale pt servirea mesei in aer liber, gratar, iar pt a veni in intimpinarea copiilor oferim plimbari cu poneii (Gina si Gimmy cu sareta sau calare) si cu ATV-ul (mini ATV);

*** Pensiunea Veronica detine mult spatiu verde, pretabil si pt plaja, parcare proprie in curte, leagan si mini-ferma (iepuri, porumbei, fazani, prepelite, rate, gaste, gaini, bibilici, oi, vaci, ponei, porci);
In sezonul de iarna, copii se pot bucura de <<< DERDELUS >>>, chiar in curtea pensiunii.

*** De la ferestrele camerelor cat si de pe terasele pensiunii se pot admira versantii muntosi de care sunt inconjurate cele trei cladiri (m-tii Bucegi si m-tii Piatra Craiului), dealurile frumos inverzite, cat si intreaga statiune Moieciu de Sus, o priveliste de vis.

***Atractii turistice:

- Trasee turistice in Parcul National Bucegi; - Biserica Neagra, Cetatea Medievala Brasov 40 km; - Cetatea Rasnov si pestera Rasnoavei 20 km; - Canionul "Intre Prapastii" Zarnesti 20 km; - Pestera Dambovicioara 35 km; - Castelul Bran 10 km; - Cascada "la Chisatoare" 1 km;


*** Partii de schii:
- Rasnov, 8 km; - Poiana Brasov 35 km; - Cheile Gradistei 2 km; - Bran Zanoaga 12 km;

*** La cerere se ofera pat suplimentar contracost.
*** Plimbarile cu poneii si biliardul sunt contacost.
*** Camerele se elibereaza pana la ora 12.00, iar cazarea se face incepand cu ora 14.00 .
*** Rezervarile se fac telefonic, la numerele de telefon afisate, nu se i-au in considerare cele trimise online, prin email.

Va asteptam!

Cartea de Oaspeți Pensiunea VERONICA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login