C A R T A CARTA.ro

Vila DENDE 0

Vila DENDE - Descriere

Vila DENDE Vila DENDE Vila DENDE Vila DENDE
Stațiunea Moneasa se află situată la poalele Munților Codru-Moma, la o altitudine de 280 m, la o distanță de 102 km față de municipiul Arad și 20 km față de orașul Sebiș și este străbătută de cursul superior al râului Moneasa.
Urmele locuirii pe aceste meleaguri datează din paleolitic și neolitic și au fost descoperite în complexul de peșteri "Hoanca" și "Izoi". Atestarea documentară a localității Moneasa datează din anul 1597.

Stațiunea are ca profil, cura și tratamentul pentru afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic, ale sistemului locomotor, unele afecțiuni ginecologice, nevroză astenică, reumatologie și boli asociate-nutriție, metabolice (diabet mellitus, obezitate). Factorii naturali de cură sunt climatul, ce are un efect calmant asupra organismului uman în general și asupra sistemului nervos central în mod particular și apele minerale oligoterme. Apele termale au temperatura de 25-32 °C şi sunt ape bicarbonatate, calcice, magnezice, sodice, hipotone.

Vila Dende, care deține certificat de clasificare de 2 stele, se află situată la 500 m de centrul stațiunii, la ieșirea spre Bihor. Vila Dende vă oferă cazare în Moneasa în condiții avantajoase și vă pune la dispoziție 9 camere duble și 4 camere triple.

În cadrul vilei veți găsi o păstrăvărie proprie și un restaurant cu o capacitate de peste 120 de locuri cu terasă de 40 de locuri. Aici se pot organiza și diferite evenimente festive.

Cartea de Oaspeți Vila DENDE

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login