C A R T A CARTA.ro

Hotel PRAHOVA PLAZA 4s

Hotel PRAHOVA PLAZA - Descriere

Hotel PRAHOVA PLAZA Hotel PRAHOVA PLAZA
Cu o locatie deosebita, situat in centrul istoric al orasului Ploiesti, Hotel Prahova Plaza va sta la dispozitie cu servicii la standarde internationale de calitate.

Hotelul reprezinta una din cele mai mari investitii de acest gen din zona, conceput pentru client in cele mai mici detalii.
Pentru ca in activitatea si viata noastra de zi cu zi avem nevoie de atmosfera oficiala a unei intalniri de afaceri sau a unei conferinte, fie cadrul armonios si intim al unei cine romantice sau doar putina liniste si decenta, Hotel Prahova Plaza este locul special in care toate aceste caracteristici se reunesc cu succes.

Hotelul are o capacitate de 250 locuri de cazare, distribuite in 10 apartamente, 20 double, 109 single. Toate camerele sunt complet renovate la standard de 4*, dispunand de un sistem Vingcard, mobilier nou, TV, cablu, conexiune internet, aer conditionat, telefon cu linie directa si internationala, minibar.
Hotelul dispune de doua saloane-restaurant, doua sali de conferinta, un bar elegant, unde turistii pot servi de la bauturi racoritoare si cafea, pana la cele mai fine bauturi alcoolice.

Oferta hotelului consta in:
10 apartamente, 20 double, 109 single
Salon restaurant National: 100 locuri
Salon restaurant Turist: 100 locuri
2 Sali de conferinte: 10-150 locuri
Aquarium Bar
Parcare

Cartea de Oaspeți Hotel PRAHOVA PLAZA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login