C A R T A CARTA.ro

Hotel ROYAL BOUTIQUE 0

Hotel ROYAL BOUTIQUE - Descriere

Hotel ROYAL BOUTIQUE Hotel ROYAL BOUTIQUE Hotel ROYAL BOUTIQUE Hotel ROYAL BOUTIQUE
Boutique Hotel Royal este o destinatie pentru iubitorii care doresc o imagine clara a muntilor, intr-o statiune mereu in miscare.
Intimitatea oaspetului pentru noi nu este doar o sintagma oarecare !
Hotelul nostru isi asteapta cu bratele deschise oaspetii ce doresc o atmosfera familiara si o mireasma salbatica a naturii.

Amplasat in mijlocul tarii, intr-o mica oaza din imparatia muntilor, Boutique Hotel Royal este locul ideal pentru a petrece cateva zile in scopul relaxarii, organizarii de evenimente sau pur si simplu pentru a evada.
Hotelul nostru, este situat Poiana Brasov, in apropierea lacului Miorita, cu vedere spre partia de schi, va ofera excelente conditii de cazare pentru persoanele care doresc intimitate intr-o atmosfera deosebita.

Elegant mobilat si dotat, Boutique Hotel Royal va pune la dispozitie 10 apartamente de 4 persoane, 1 apartament de 5 persoane, 8 triple, 8 duble matrimoniale, o camera twin si o camera twin superior, dispuse in doua corpuri pe 4 nivele + mansarda, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi.
Conditiilor deosebite de cazare oferite turistilor de catre hotelul nostru se adauga faciliatiile de agrement si relaxare: sauna, bar, biliard, darts electronic, fotbal de masa.
Indiferent daca este vorba de conferinte, traininguri, seminarii, prezentari, lansari de produse, nunti sau petreceri, echipa Boutique Hotel Royal va sta la dispozitie cu doua sali de conferinta cu o capacitate totala de 120 si 80 de locuri, de ultima generatie si cu un personal bine pregatit si logistica necesara, venind astfel in intampinarea tuturor gusturilor si cerintelor clientilor.

Cartea de Oaspeți Hotel ROYAL BOUTIQUE

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login