C A R T A CARTA.ro

Casa LIA 0

Casa LIA - Descriere

Casa LIA Casa LIA Casa LIA Casa LIA
Pensiunea Casa Lia, situată în inima Bucovinei, char la traseul DN 17 /E 58, din Suceava - spre Cămpulung Moldovenesc, in localitatea Valea Putnei, str. Principala nr. 47, vis-a-vis de biserica.

Bucovina este una dintre cele mai atractive şi frecventate zone turistice din România. Aici găsești ordine, oameni deschiși, primitori, respectarea tradițiilor și, nu în ultimul rând, un aer ce te îmbie să revii ori de câte ori ai ocazia.

Pensiunea Casa Lia este plasată intr-un cadru mirific, inconjurată fiind de peisaje deosebite, precum şi de obiective turistice accesibile datorită căilor de acces foarte bune.
Este locul ideal pentru relaxare în week-end sau în vacanţe, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene - păstrătoare de tradiţii.

Casa Lia este o casă – EXPONAT DE MUZEU, care are o istorie de peste 115 ani.
După restaurare a fost deschisă ca Pensiune Agroturistică de 3 margarete. Pensiunea este mică, cu doar 4 camere de cazare. Casa Lia este ABSOLUT diferită față de alte unități de cazare, deoarece aici turiștii se simt ca la bunica acasă, unde nu se fumează, se păstrează liniștea și curățenia, iar încalțămintea de stradă se lasă la întrare, unde se mănincă gustos bucate naturale, preparate de bunica Liei, unde oaspeții sunt întimpinați cu mare drag și cu o țuică sau cireșată. Este casa unde te teleportezi în trecut la casa bunicii din copilărie.


Unitatea vă stă la dispoziţtie cu:
- 3 camere duble, cu băi proprii,
- 1 cameră cu 4 paturi separate cu baie proprie,
- o sală de mese cu capacitate de 20 locuri,
- televizoare Led (D 81) in fiecare cameră,
- wi-fi gratuit,
- parcare în curte,
- pîrtie de săniuş - proprie,
- padure de brazi- proprie.

Cartea de Oaspeți Casa LIA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login