C A R T A CARTA.ro

Casa MURA 3s

Casa MURA - Descriere

Casa MURA Casa MURA Casa MURA Casa MURA
Casa Mura este situata in Predeal, pe strada George Cosbuc nr. 26, in cartierul Forestier, in apropierea partiei de schi alpin (cca. 5min), situata intr-un cadru pitoresc, adica la poalele padurii, avand o deschidere panoramica extraordinara Crestele muntilor Bucegi.

Aceasta are finisaje moderne, adica tamplarie pvc cu geamuri termopan, gresie, centrala proprie (apa calda si caldura permanent in sezonul rece). Vila dispune de un apartament cu trei camere(6pers) si doua camere double-room.

Pe langa confortul cazarii dat de prezentarea anterioara, turistii mai pot beneficia de o curte de 1000 mp, cu loc de parcare pentru masini, un mini iaz, un gratar, o terasa unde se poate servi masa, face plaja sau admira peisajul, un spatiu de joaca pentru copii. Se pot deasemenea inchiria ATV-uri, biciclete pentru excursii pe trasee montane.

Casa Mura dispune de urmatoarele spatii de cazare : un apartament, o garsoniera si doua camere duble, mobilate modern si dotate cu toate facilitatile.

Promotie : pentru un sejur minim de 4 zile, Casa Mura va ofera o excursie gratuita cu ATV-ul.

NOTA: Preturile se pot negocia, in functie de sezon, week-end, durata sejurului si numarul de locuri, pentu detalii exacte cu privire la tarife va rugam sa ne contactati TELEFONIC.

Cartea de Oaspeți Casa MURA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login