Cabana TURISTICA ADRA 0

‹
›
12 locuri, 4 camere, Reghin, 25 km de loc. Galaoaia pe Valea Muresului

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Inchiriere cabana la cheie!

Cabana Adra va ofera cazare in localitatea Rastolita " Valea Galaoii" pe Valea Muresului in Muntii Calimani, intr-o zona superba.
Cabana are o capacitate de pana la 20 locuri.

In incinta cabanei se gasesc un living mare cu bucucatarie si baie, iar la etaj 4 dormitoare a cate 2 paturi fiecare. Cabana este dotata cu , terasa, gratar, frigider, aragaz, baie.
Cabana Adra este situata intr-o zona superba de unde se poate ajunge la: Muntele Scaunul Domnului, Raul Mures, pescuit, vanatoare, Barajul Rastolita, Baile Morareni.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Reghin, 25 km de loc. Galaoaia pe Valea Muresului

Cartea de Oaspeți Cabana TURISTICA ADRA

0744 567 270
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it