C A R T A CARTA.ro

Hotel BIELMANN 3s

Hotel BIELMANN - Descriere

Hotel BIELMANN Hotel BIELMANN Hotel BIELMANN Hotel BIELMANN
Situat la 5 km de Brasov si de Centrul Comercial Coresi Shopping Center, 15 km de Poiana Brasov, pe DJ 103 in Sanpetru, hotelul Bielmann*** (3 stele) este unul dintre cele mai frumoase si dotate hoteluri din zona Brasovului. Localitatea Sanpetru, veche asezare saseasca, prezinta avantajul unor posibilitati de agrement specifice, datorate aeroclubului Mircea Zorileanu, unde se pot organiza zboruri cu planorul, motoplanorul si parapanta.
Cu o capacitate de cazare de 54 de locuri, hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele:
· 27 camere duble cu acces la internet si TV prin satelit (include si 40 de canale nemtesti);
· sala de conferinte cu o capacitate de 80 de locuri;
· sala de evenimente private cu o capacitate maxima de 140 locuri;
· sala de fitness dotata la ultimele standarde europene;
· doua saune;
· salina;
· ciubar cu jacuzzy si apa sarata in aer liber;
· jacuzzi 5 pers in incinta salii de fitness
· piscina exterioara
· teren de tenis, mini teren de fotbal
Toate acestea, la care se adauga si terasa de vara, gradina cu gazon si flori in suprafata totala de 7000 metri patrati, fac din hotelul Bielmann o tinta demna de ales pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra!

Hotelul Bielmann - oaza de odihna si comfort, reprezinta nu numai servicii de maxima calitate intr-un spatiu natural privilegiat, ci si mediul de relaxare prielnic si dorit de fiecare dintre noi: o serie de facilitati demne de admirat, bucatele alese ale restaurantului nostru, o sala de conferinta moderna, cu o capacitate de 80 locuri, utilata cu aparatura video si audio de ultima generatie, care poate gazdui intalniri, traininguri, conferinte, sauna, piscina, teren de sport si multe altele.
Sala de evenimente private "Haus Bielmann" poate gazdui maxim 140 persoane (unde minimum de persoane acceptate va fi de 90 persoane) sala in care puteti organiza nunta de vis, botezuri, zile de nastere si nu numai.

Cartea de Oaspeți Hotel BIELMANN

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login