C A R T A CARTA.ro

Pensiunea ELI 3s

Pensiunea ELI - Descriere

Pensiunea ELI Pensiunea ELI Pensiunea ELI Pensiunea ELI
Pensiunea Eli este situata la 1.8 km de centrul istoric al Sibiului. In apropiere se afla Gara cfr, Autogara principala, Spitalul Judetean, Spitalul Polisano, Facultatea de Medicina.

La strada se afla casa proprietarilor, urmeaza parcarea in incinta curtii pazite, apoi pensiunea inconjurata de spatii verzi, ferita de praf si zgomot
In spatele cladirii se gaseste o gradina frumos amenajata cu spatii verzi, alei, multe flori, masa pentru 22 de persoane, barbeque si alte spatii de recreere.

Camerele sunt curate si bine incalzite, fiecare avand baie proprie cu apa calda non-stop, televizor lsd si internet.
La parterul unitatii se afla sala de mese cu bucatarie dotata corespunzator (plita electrica, cuptor cu microunde, fierbator de apa, frigider, vesela si tacamuri).
La etaj exista un oficiu dotat la fel cu bucataria.

Va asiguram informatii turistice profesionale, referitoare la locurile de interes turistic si istoric din Sibiu si imprejurimi, oportunitati de distractii si culinare, posibilitati de transport si telefoane.

Profesionalismul serviciilor ce vi le oferim precum si implicarea noastra cu toata inima pentru a satisface clientii, sunt calitatile care ne reprezinta.

Cartea de Oaspeți Pensiunea ELI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login