C A R T A CARTA.ro

RESIDENCE FRONIUS 5s

RESIDENCE FRONIUS - Descriere

RESIDENCE FRONIUS RESIDENCE FRONIUS RESIDENCE FRONIUS RESIDENCE FRONIUS
Fronius, o casa de poveste

In mijlocul cetatii Sighisoarei, chiar la poalele Dealului, acolo unde se termina cele 175 de trepte ale Scarii Acoperite, o casa semeata invita calatorul la odihna, rugandu-l parca sa-i asculte povestea. In vremuri de demult, familia Fronius (veche familie de sasi) ridica una dintre putinele case care aveau sa reziste incendiului devastator din 1676.

Fronius Residence are 7 camere, fiecare cu un stil aparte ca dimensiuni si decor. Intr-unele dintre ele, tavanele gotice mai poarta inca urmele marelui incendiu. Ele sunt brazdate de arce din piatra sculptata si, din loc in loc, se mai poate vedea pictura originala restaurata. Inchizatorile usilor au ramas cele de odinioara. Mobilierul este vechi, in ton cu atmosfera casei, achizitionat piesa cu piesa din diferite zone din Transilvania. Baile maiestoase, din materiale naturale, contin usoare contraste de vechi si nou, intocmai gandite pentru confortul deplin al vizitatorului.

In Fronius veti descoperi o istorie de 500 de ani amestecata cu un lux de 5 stele exact in mijlocul cetatii Sighisoara. Fiecare camera va asteapta cu urmatoare servicii:

- Minibar
- King bed
- Seif
- Room service
- TV & Cablu
- Internet wireless - Aer conditionat
- Beauty center & SPA
- Spalatorie
- Inchirieri auto
- Asistenta medicala
- Parcare pazita


Extra servicii:

1. Welcome pack (fructe & vin)
2. V.I.P. pack (fructe & sampanie)
3. Special welcome pack (flori, fructe & sampanie)

Tarif
- 120 Euro/zi

Cartea de Oaspeți RESIDENCE FRONIUS

Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login