RESIDENCE FRONIUS 5s

‹
›
14 locuri, 7 camere, Sighișoara, str. Scolii, nr. 13, Jud Mures

Tarife:

Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Camera dublă - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 331 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
De la 70 - 120 €
Check-in:      Check-out:

Descriere:

Fronius, o casa de poveste

In mijlocul cetatii Sighisoarei, chiar la poalele Dealului, acolo unde se termina cele 175 de trepte ale Scarii Acoperite, o casa semeata invita calatorul la odihna, rugandu-l parca sa-i asculte povestea. In vremuri de demult, familia Fronius (veche familie de sasi) ridica una dintre putinele case care aveau sa reziste incendiului devastator din 1676.

Fronius Residence are 7 camere, fiecare cu un stil aparte ca dimensiuni si decor. Intr-unele dintre ele, tavanele gotice mai poarta inca urmele marelui incendiu. Ele sunt brazdate de arce din piatra sculptata si, din loc in loc, se mai poate vedea pictura originala restaurata. Inchizatorile usilor au ramas cele de odinioara. Mobilierul este vechi, in ton cu atmosfera casei, achizitionat piesa cu piesa din diferite zone din Transilvania. Baile maiestoase, din materiale naturale, contin usoare contraste de vechi si nou, intocmai gandite pentru confortul deplin al vizitatorului.

In Fronius veti descoperi o istorie de 500 de ani amestecata cu un lux de 5 stele exact in mijlocul cetatii Sighisoara. Fiecare camera va asteapta cu urmatoare servicii:

- Minibar
- King bed
- Seif
- Room service
- TV & Cablu
- Internet wireless - Aer conditionat
- Beauty center & SPA
- Spalatorie
- Inchirieri auto
- Asistenta medicala
- Parcare pazita


Extra servicii:

1. Welcome pack (fructe & vin)
2. V.I.P. pack (fructe & sampanie)
3. Special welcome pack (flori, fructe & sampanie)

Tarif
- 120 Euro/zi

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

camera dublă (2 locuri):
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Sighișoara, str. Scolii, nr. 13, Jud Mures

Cartea de Oaspeți RESIDENCE FRONIUS

0265 778 889 0265 779 173
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it