C A R T A CARTA.ro

Hotel AMBASSADOR 4s

Hotel AMBASSADOR - Descriere

Hotel AMBASSADOR Hotel AMBASSADOR Hotel AMBASSADOR Hotel AMBASSADOR
Rafinament si eleganta
Intr-un melanj de trecut si prezent, de istorie si contemporaneitate, Best Western Ambassador Hotel ofera atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa ii treaca pragul.

Capacitatea maxima a hotelului este de 120 de locuri, in camere economic, camere standard, camere business, apartamente executiv sau apartamente Imperial. Camerele luxos mobilate sunt echipate cu aer conditionat, mini-bar, cablu TV, pay TV, linie telefonica directa internationala, acces Internet wireless, fax, seif in fiecare camera, bai cu jacuzzi.

Fiecare camera este decorata in alta culoare si exista de asemeni camere pentru nefumatori. Serviciul de room-service va sta de asemenea la dispozitie.

Pentru o seara de neuitat va invitam in restaurantul de lux “AMBASSADOR IN STYLE”, unde personalul de elita va sta la dispozitie pentru a va incanta cu bucate alese ale bucatariei traditionale si internationale.

Restaurantul poate fi deasemenea locul ideal pentru organizarea unor evenimente speciale precum nunti, botezuri, cocktailuri intr-o atmosfera romantica, acestea devenind astfel de neuitat ptr dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.

Pentru intalnirile cu partenerii dvs. de afaceri sau ptr organizarea unor simpozioane puteti beneficia se salile de conferinte Doria si Ambassador, cu o capacitate de 100 respectiv 150 locuri dotate cu tehnologie de ultima ora: vidoeproiector, retroproiector, sistem de sonorizare, microfoane, flipchart, internet WAN si LAN etc, pentru a satisface in totalitate nevoile dumneavoastra.

In timpul liber suntem incantati sa va invitam in centrul de relaxare al hotelului unde va asteapta o sala de fitness, solar, sauna, salonul de masaj.

HOTELUL DISPUNE DE CAMERE IN REGIM DE 4* SI DE 3*

Cartea de Oaspeți Hotel AMBASSADOR

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login