C A R T A CARTA.ro

Pensiunea RESTAURANT CYPRINIUS 0

Pensiunea RESTAURANT CYPRINIUS - Descriere

Pensiunea RESTAURANT CYPRINIUS Pensiunea RESTAURANT CYPRINIUS Pensiunea RESTAURANT CYPRINIUS Pensiunea RESTAURANT CYPRINIUS
Pensiunea- Restaurant Cyprinius, avand 3 stele, este amplasata pe traseul Timisoara- Jimbolia, la o distanta de 6 km de la iesirea din Timisoara.

Ne oferim serviciile pentru cazarea delegatiilor dvs., pentru mese de protocol in restaurant, organizare de evenimente si pt catering.

Cazarea a fost conceputa astfel incat sa asigure clientilor conditii de relaxare, cat si eu un grad inalt de confort, intr-o zona linistita, departe de zgomotul strazilor, pe malul unui lac, cu o suprafata de 14 ha, o locatie de exceptie, ideala pentru petrecerea timpului liber, pescuit sportiv, dar si pentru turismul de afaceri.

Pensiunea dispune de 10 camere, din care 7 camere duble, 3 camere matrimoniale amenajate cu mult gust si rafinament, in stil clasic.

Cu o varietate de produse culinare, dar mai ales cu specific pescaresc, restaurantul pensiunii cu o capacitate de 80 de locuri este deschis atat pentru servirea mesei cat si pentru organizarea de evenimente
20 locuri,
10 camere
din CARTA.ro:
Timișoara, Sacalaz, str. Principala , jud.Timis
Contactează
Pensiunea RESTAURANT CYPRINIUS »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login