C A R T A CARTA.ro

Pensiunea - RESTAURANT VALEA LUPULUI 0

Pensiunea - RESTAURANT VALEA LUPULUI - Descriere

Pensiunea - RESTAURANT VALEA LUPULUI Pensiunea - RESTAURANT VALEA LUPULUI Pensiunea - RESTAURANT VALEA LUPULUI Pensiunea - RESTAURANT VALEA LUPULUI
Dacă aţi şti, cât de frumoasă este ţara mea!”-se entuziasma visător un pictor român în trecut. Se referea la păşunile cu verdele lor crud, câmpiile de flori cu mireasmă delicată, pădurile cu frunze colorate; cascade, prăpăstii, lacuri glaciare, vârfuri de munte acoperite cu zăpadă, râuri repezi, marea albastră.

În mijlocul unei văi pitoreşti se află Pensiunea „Valea Lupului” între oraşele Braşov şi Buzău, în sud-estul ţării.

Beneficiaţi de confortul unei construcţii noi concepute de un arhitect elveţian -construcţie într-un ambient familial, departe de casă şi totuşi acasă.

Serviciile individuale ale celor şapte angajaţi din Casa noastră, cele 11 camere frumoase şi spaţioase precum şi priveliştea de vis pe dealurile din împrejurimi de pe terasa noastră garantează o senzaţie plăcută.

Toate camerele sunt dotate cu baie, duş, TV, internet (Free WIFI) şi un balcon mic.

Savuraţi brânza delicioasă românească pregătită din laptele oilor care completează peisajul nostru alpin.

În restaurant găsiţi şi alte specialităţi regionale cum este mămăliga sau diferite mâncăruri gustoase autohtone.

Bucuraţi-vă de aroma roşiilor coapte la soare, de fructele dulci din grădina noastră mare sau aduse de la ţăranii din vecini. Din aceste produse pregătim şi bunătăţi din bucătăria internaţională.

Veniţi în „Grădina Carpaţilor”, nume dat deseori României şi poate şi d-stră veţi începe să visaţi precum a făcut-o pictorul. Pensiunea „Valea Lupului” a fost construită şi pentru integrarea foştilor locuitori ai Casei copilului din Pănătău deveniţi acum adulţi, în viaţa profesională.

Cartea de Oaspeți Pensiunea - RESTAURANT VALEA LUPULUI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login