încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Zona Izvorul Muntelui
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

Cazare Izvorul Muntelui, 9 locuri, 4 camere
Cabana Lutu Rosu este situata la poalele muntelui Ceahlau - izvorul Muntelui, la 150 m de intrarea in traseele montane, oferind iubitorilor de munte si nu numai peisaje superbe, loc ideal pentru petreceri in familie si grupuri restranse. Cabana dispune de 8 locuri de cazare in patru camere +living, bucatarie complet utilata, trei bai, incalzire cu centrala proprie, apa calda non-stop. Doua terase [...] citește mai mult »
Izvorul Muntelui, str. Izvoru Muntelui, nr. 143
Cazare Izvorul Muntelui, 14 locuri, 6 camere
Cabana Bia Papadia situata intr-o superba zona unde aerul curat iti daruieste viziune clara si naturala, ofera cazare in 5 camere confortabile, moderne. Design-ul interior creeaza o atmosfera rustica reconfortanta, camerele sunt utilate cu tv, grup sanitar propriu. La parter, in livingul de 40 de metri patrati, se gaseste o masa de 12 persoane, un televizor cu diagonala foarte mare, un semineu [...] citește mai mult »
00
Izvorul Muntelui, str. Izvorul Muntelui, nr. 129 A, Jud. Neamt
3s
Cazare Buhalnița, 24 locuri, 10 camere
Pensiunea Lostrița se află drept pe malul Lacului Bicaz (cunoscut și sub denumirea de Lacul Izvorul Muntelui), în mijlocul unui peisaj fermecâtor. Padurile veșnic verzi ce o înconjoară sunt o oază de liniște și aer curat. Aici regăsiți păstrate intacte spiritul și natura satului traditional de munte. Camerele și terasele oferă o priveliște unică spre azuriul strălucitor al [...] citește mai mult »
00
Buhalnița, com. Hangu, jud. Neamt
Cazare Izvorul Muntelui, 12 locuri, 5 camere
Izvorul Muntelui, str. Izvoru Muntelui, nr. 160

CARTA.ro:
Zona Izvorul Muntelui
languages ro en de hu fr es it