încarcă următoarele 200 rezultate pentru Cazare Hoteluri Băile Tușnad
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
Caut doar unități de cazare care închiriază:

3s
Cazare Băile Tușnad, 238 locuri, 119 camere
Cazare - Hotelul Ciucas dispune de 238 locuri de cazare, structurate in 103 camere duble, 13 apartamente si 3 apartamente de lux. Spa - Hotelul pune la dispozitie o baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness si wellness), sauna,masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie , salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical [...] citește mai mult »
Băile Tușnad, str. Aleea Sfanta Ana, nr. 7
3s
Cazare Băile Tușnad, 219 locuri, 108 camere
Hotelul Tusnad dispune de 212 locuri de cazare (41 camere modernizate; 67 camere standard), restauran, Baza de Tratament. Facilitati: Acces direct din hotel la baza de tratament Magazin cu marfuri generale Coafura Toate camerele cu balcon, baie, TV cablu, telefon international Parcare proprie pazita Camera de bagaje Personal la receptie 24 h Fax Xerox Internet Excursii in [...] citește mai mult »
Băile Tușnad, Str. Oltului, Nr. 87
3s
Cazare Băile Tușnad, 24 locuri, 12 camere
Situata in Baile Tusnad intru-un pitoresc cadru, acolo unde verdele padurilor de brazi strajuiesc drumul trecatorilor, hotelul este locul ideal pentru iubitorii de natura si in acelasi timp de confort. Indiferent daca planuiti o plimbare in natura, o cina romantica, o aniversare, un week-end in familie sau reuniuni private sau de afaceri, Hotel SARA este solutia ideala. Hotelul dispune de [...] citește mai mult »
Băile Tușnad, str. Brazilor, nr. 6, jud. Harghita

CARTA.ro:
Băile Tușnad
languages ro en de hu fr es it