Cazare Pensiuni Baia Sprie fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare Pensiuni în Baia Sprie

sortate după:
3
10 locuri, 5 camere
Pensiunea Verde este situata in orasul Baia Sprie pe DN 18 la 10 KM de Baia Mare intr-o zona linistita cu o panorama deosebita asupra orasului si a mediului inconjurator munti dealuri gradini... Pensiunea Verde vă așteaptă în camere spațioase dotate cu TV led AC frigider internet wi-fi și baie în fiecare cameră. Doritorii pot aplica pentru oferta noastră Circuit în Maramureș cu un [...] citește mai mult »
Baia Sprie, Str. Mihail Eminescu, nr. 55, Maramures
16 locuri, 8 camere
Pensiunea FRANC situata in Danesti, Jud. Maramures va invita sa petreceti un concediu, un weekend intr-un cadru retras si linistit din inima maramuresului. Situata la aproximativ 12 km de Municipiul Baia Mare, 10 km de partiile de ski Cavnic sau Suior si in vecinatatea Hotelui Secret Garden, va punem la dispozitie camere echipate modern cu baie proprie, sala de mese, bucatarie, etc.
Baia Sprie, Danesti nr. 45, Comuna Sisesti
3s
16 locuri, 8 camere
Casa Olarului - atelier de olarit si pensiune - va ofera ocazia unica de a experimanta olaritul fie asistand la demonstratii de olarit fie luand lectii individuale. Cazarea este in camere decorate rustic fiecare camera avand baia proprie. La parterul casei am amenajat o camera care pastraza specificul casei taranesti. In total sunt 16 locuri in camere duble. Veti avea la dispozitie un [...] citește mai mult »
Baia Sprie, str. Luncii, nr. 1, jud. Maramures

Baia Sprie
languages ro en de hu fr es it