Restaurantul 3 STEJARI 0

‹
›
200 locuri, Brașov, Dambu Morii, str. Col. Kiss Sandor 102

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Locatia noastra ofera oaspetilor doua sali pentru desfasurarea evenimentelor festive: Sala Ballroom cu o capacitate maxima de 170 locuri si Salon Secular 3 Stejari cu o capacitate de 80 locuri (interior) / 60 locuri pe terasa in aranjament festiv (cu ring de dans interior- exterior). Salonul poate fi unit printr-un perete mobil de sticla si astfel se poate organiza un eveniment nonconformist interior-exterior la maxim 140 locuri.
Organizam evenimente speciale, petreceri: nunti, botezuri, aniversari, precum si evenimente corporate: team-building-uri, conferinte, reuniuni etc.
Pentru detalii suplimentare si pentru verificarea disponibilitatii locatiei, contactati-ne!

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Amplasat intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, Complexul 3 Stejari pune la dispozitia dumneavoastra, intr-o ambianta eleganta si rafinata, 170 de locuri pentru organizarea unui eveniment deosebit din viata dumneavoastra. Maestrul bucatar va va surprinde cu cele mai delicioase preparate ale bucatariei traditionale si internationale.


Meniu nunta incepand de la 43 euro/persoana

Meniu botez incepand de la 150 ron/persoana

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Brașov, Dambu Morii, str. Col. Kiss Sandor 102

Cartea de Oaspeți Restaurantul 3 STEJARI

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it