Restaurantul 3 STEJARI 0

‹
›
200 locuri, Brașov, Dambu Morii, str. Col. Kiss Sandor 102

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Complexul turistic dispune de un restaurant de lux cu o capacitate de 160 de locuri, o sala de conferinte cu o capacitate de 45 de locuri, precum si o sala de mese de 70 de locuri.
Organizam evenimente speciale, petreceri: nunti, botezuri, aniversari, precum si evenimente corporate: team-building-uri, conferinte, reuniuni etc.
Pentru detalii suplimentare si pentru verificarea disponibilitatii locatiei, contactati-ne!

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Mai sunt 170 locuri libere pentru Oferta specială
Amplasat intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, Complexul Stejarii pune la dispozitia dumneavoastra, intr-o ambianta eleganta si rafinata, 170 de locuri pentru organizarea unui eveniment deosebit din viata dumneavoastra. Maestrul bucatar va va surprinde cu cele mai delicioase preparate ale bucatariei traditionale si internationale.


Meniu nunta incepand de la 39 euro/persoana

Meniu botez incepand de la 120 ron/persoana

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Adulți:
Copii:
Camere:
OK
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Brașov, Dambu Morii, str. Col. Kiss Sandor 102

Cartea de Oaspeți Restaurantul 3 STEJARI

languages ro en de hu fr es it