C A R T A CARTA.ro

Restaurantul GRAND 0

Restaurantul GRAND - Descriere

Restaurantul GRAND Restaurantul GRAND Restaurantul GRAND Restaurantul GRAND
Noi vrem sa va demonstram, nu sa va convingem !

Design-ul de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti, muzica live si specialitatile culinare, vor transforma evenimentul dumneavoastra intr-o experienta de neuitat, fie ca este vorba despre un pranz de afaceri , o cina romantica, o reuniune familiala sau chiar ziua nuntii.

Grand Restaurant va invita intr-o lume unde luxul si serviciile de calitate au o noua dimensiune. Aici este locul unde puteti petrece momentele speciale din viata dumneavoastra.
Indiferent daca doriti o masa clasica sau un bufet suedez, o petrecere tematica sau una mai sobra, Grand Restaurant este alegerea ideala!

Cu o capacitate de peste 250 de locuri, intr-un cadru romantic, cu o arhitectura deosebita, dispunand de spatiu pentru orchestra, loc de dans si cu preparate culinare de exceptie, indiferent de natura lui, evenimentul dumneavoastra va fi un success!
DESPRE NOI

Calitatea serviciilor, eleganta locatiei si maiestria preparatelor culinare sunt garantate de experienta de peste 18 ani dovada care atesta priceperea noastra in domeniul servicilor si respectul fata de oaspetii nostrii.

Cartea de Oaspeți Restaurantul GRAND

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login