C A R T A CARTA.ro

Restaurante Moldova

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Restaurante Moldova
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
0
Restaurante Iași, Comuna Tomesti, nr. 1
Restaurantul RODEO

Restaurant RODEO situat in imediata vecinatatea a drumului national ce leaga Iasul de vama Albita , intr-un cadu natural deosebit, dispune de un numar de 200 locuri si este deschis pentru evenimente deosebite din viata dumneavoastra .
0
Restaurante Iași, str. Paun, Nr. 1, jud. iasi
Restaurantul NOVIS - CARTA
100
locuri
O masa completa la Restaurantul Novis poate costa doar 25 de lei. Oferta zilei o veti gasi schimbata zilnic, odata ce ati ales sa va potoliti foamea cu recomandarile noastre. In menu-ul restaurantului gasiti insa toate delicatesele, de la gustari calde sau reci pentru micul dejun, preparate rafinate pe baza de carne de porc, pui, vita sau peste, paste sau ciorbe aromate, gama vasta de garnituri [...] citește mai mult »
100 locuri
0
Restaurante Galați, Com. Sendreni, DN 25, KM 10
Restaurantul DIDONA - B
240
locuri
Restaurantul Didona B va invita sa savurati diversitatea preparatelor culinare din bucataria romaneasca si internationala, pregatite de bucatari de inalta clasa pentru satisfacerea celor mai exigente si rafinate gusturi, toate acestea sunt servite ireprosabil de un personal deosebit intr-o atmosfera intima si confortabila. Locatia, situata intr-o zona linistita, pune la dispozitia clientilor [...] citește mai mult »
240 locuri
0
Restaurante Iași, Str. Rubinului, Jud. Iasi
Restaurantul CRYSTAL
250
locuri
Restaurantul Crystal dispune de cel mai generos spatiu, oferind clientilor nostri eleganta unui restaurant select, exuberanta unei terase racoroase precum si un numar de 6 camere oferite gratuit in cadrul evenimentului. Va veti putea bucura de un spatiu ce poate gazdui 250 de persoane intr-un salon unic alaturi de o echipa de elita ce va face cea mai frumoasa petrecere din viata dumneavoastra. [...] citește mai mult »
250 locuri

CARTA.ro
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login