C A R T A CARTA.ro

Restaurantul PIZZERIA BUON GUSTO 0

Restaurantul PIZZERIA BUON GUSTO - Descriere

Restaurantul PIZZERIA BUON GUSTO Restaurantul PIZZERIA BUON GUSTO Restaurantul PIZZERIA BUON GUSTO Restaurantul PIZZERIA BUON GUSTO
Aveti musafiri neasteptati si nu aveti timp sa gatiti? Sunteti o persoana foarte ocupata, iar gatitul a devenit o optiune? Sau pur si simplu, doriti sa mancati repede, gustos, sanatos si la un pret corect?

Ei bine, ati ajuns pe maini bune! La BuonGusto telul nostru e sa satisfacem nevoile culinare favorite tuturor. Va intampinam cu o gama diversificata de produse, realizate din ingrediente de cea mai inalta calitate pentru a reusi sa cream gustul autentic al mancarii bucatariei internationale, precum cea romaneasca si italianeasca, care pot fi consumate fie in cadrul localului sau acasa alaturi de cei dragi!
Decorul este unul original, creat special pentru toata lumea, pentru a transmite o stare de liniste, placere si armonie.
Cu alte cuvinte, dorim sa va intampinam cu produse formate din ingrediente de cea mai inalta calitate, reusind totusi sa aplicam un pret corect, accesibil tuturor clientilor nostri.
Ne adresam tuturor oamenilor, in special celor care nu mai au timp sa petreaca timpul in bucatarie, dar totusi vor sa savureze o mancare calda si sanatoasa.

Pizzeria este locul ideal de intalnire pentru familii, prieteni, persoane dragi sau, de ce nu, pentru a cunoaste persoane noi, singurul lucru contand aici fiind pasiunea culinara pentru pizza.

Cartea de Oaspeți Restaurantul PIZZERIA BUON GUSTO

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login