C A R T A CARTA.ro

Restaurante Zona București

încarcă următoarele 200 rezultate pentru Restaurante Zona București
Tarifele afișate sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi. Tarifele pot diferi în funcție de sezon.
Mă interesează:
0
Restaurante București, Str. Postăvarului, nr. 98 A, Sector 3
Restaurantul CASA RIVOLI
95
locuri
Casa Rivoli - Mancare la domiciliu Casa Rivoli e un restaurant cu specific romanesc si international situat in Bucuresti, sector 3, in cartierul Titan, intr-o zona foarte linistita. Casa Rivoli este un restaurant care doreste sa impresioneze clientii atat prin preparatele delicioase cat si prin calitatea serviciilor. Cladirea mare, cu parter, etaj si o terasa spatioasa este ideala pentru a [...] citește mai mult »
95 locuri
0
Restaurante Bragadiru, Str. Sperantei, nr. 22
Restaurantul ROYAL
130
locuri
Royal President Ballrooms este locatia ideala pentru evenimente private: nunti, botezuri, aniversari cat si pentru evenimente corporate: conferinte, intalniri de afaceri, lansare de produse. Situat la parterul cladirii, ROYAL BALLROOM are o capacitate de 130 de persoane. Pentru cei care iubesc eleganta si bunul gust, salonul Royal este locul ideal pentru evenimente de neuitat. Motto: [...] citește mai mult »
130 locuri
0
Restaurante Bragadiru, Str. Sperantei, nr. 22
Restaurantul PRESIDENT
130
locuri
Royal President Ballrooms este locatia ideala pentru evenimente private: nunti, botezuri, aniversari cat si pentru evenimente corporate: conferinte, intalniri de afaceri, lansare de produse. Situat la etajul intai al cladirii, PRESIDENT BALLROOM are o capacitate de 130 persoane si va asteapta cu servicii ireprosabile si un meniu atent selectat pregatit de cei mai buni bucatari. Motto: [...] citește mai mult »
130 locuri
0
Restaurante București, Str.Clucerului, nr.19
Restaurantul OLIVIERS
70
locuri
Restaurantul "Oliviers" este este un loc al rafinamentului si al bunului gust, unde puteti savura preparate din bucataria mediteraneana si internationala. Veti gasi aici ingrediente biologice, pregatite “in casa” de bucatarii nostri. Aveti nevoie de un loc pentru urmatoarea ocazie speciala? Restaurant Oliviers vă pune la dispoziţie spaţii elegante şi pline de stil. Mai jos puteţi [...] citește mai mult »
70 locuri
0
Restaurante București, Str. Al. Constantinescu, nr. 33
Restaurantul CERISIERS
100
locuri
Restaurantul "Cerisiers" este este un loc al rafinamentului si al bunului gust, unde puteti savura preparate din bucataria mediteraneana si internationala. Veti gasi aici ingrediente biologice, pregatite“in casa” de bucatarii nostri. Aveti nevoie de un loc pentru urmatoarea ocazie speciala? Restaurant Cerisiers va pune la dispozitie spatii elegante si pline de stil. Mai jos puteti gasi [...] citește mai mult »
100 locuri
0
Restaurante București,
Restaurantul CHERIE

Cherie raspunde cu succes si celor mai pretentioase gusturi din arta culinara la restaurantul său rafinat care contopeste cele mai gustoase bucate din intreaga Europa. Franta ,Italia, Rusia,Ucraina,Romania toate aceste tari le poti vizita prin intermediul meniului nostru. Dispunem si de o terasa verde care iti ofera o liniste nefireasca pentru zona de centru a Bucurestiului.
0
Restaurante București, Soseaua Dobroesti, nr. 67, Sector 2
Restaurantul - PIZZERIE NIRVANA
40
locuri
Restaurantul - Pizzerie de la parterul hotelului are o capacitate de 40 de locuri. Aici puteti servii micul dejun, dar si masa de pranz sau de seara. Suntem deschisi pe tot parcursul zilei, si practic ne puteti aborda indiferent de ora la care ajungeti la hotel. Bucatarul nostru va asteapta cu o sumedenie de mancaruri, care in mod categoric vor fi pe placul dvoastra.
40 locuri
0
Restaurante București, Drumul Taberei, nr. 128
Restaurantul SHOGUN

Restaurant Shogun Bucuresti, Sector 6, Drumul Taberei 128, situat langa parcul Moghioros va astepta cu un meniu international, intr-un ambient placut creat pentru a te relaxa. Este locul unde poti sa iei pranzul de afaceri dar si cina romantica sau berea cu baietii! Te asteptam cu cele mai bune preparate create din pasiune de cei mai buni bucatari. Restaurantul nostru organizeaza nunti, [...] citește mai mult »

CARTA.ro
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login