Cazare Beliș fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


alte categorii de cazare:

3 oferte de Cazare în Beliș

sortate după:
4
Cazare Beliș, 15 locuri, 7 camere
Pensiunea-Anda este destinata relaxari și bunei dispoziții alaturi de cei dragi.Primim vauchere de vacanta. Pensiunea Anda va pune la dispozitie 7 camere dispuse in doua corpuri de cladire separate. In primul corp de cladire la etaj dispune de 4 camere (7,8,9,10) fiecare cu baie proprie, iar la parter dispune de piscina interioara incalzita și sauna.Program la piscina 10 - 22, apa din [...] citește mai mult »
Beliș, sat Călăţele Pădure, Sat Vacanta 2, nr. 126, Jud. Cluj
Cazare Beliș, 10 locuri, 5 camere
Vrei un concediu de vis şi nu te-ai hotărât unde să-ţi-l petreci?! Ia-ţi prietenii şi hai în Apuseni, la Doda Pilii, unde noi te aşteptăm. Pensiunea La Ivan este locul unde-ţi poţi petrece o vacanță de vis, într-un colţ de rai de unde nu-ţi lipseşte liniştea şi aerul ozonificat de munte. Vă punem la dispoziţie o pensiune curată, o bucătărie dotată cu tot ce ai nevoie, un [...] citește mai mult »
Beliș, nr. 24 B, Comuna Belis, Jud. Cluj
4
Cazare Beliș, 40 locuri, 16 camere
Confirmarea rezervarilor se face doar telefonic. Pensiunile Zori de Zi si Apus de Soare ofera conditiile ideale pentru un sejur perfect pentru grupuri formate din pana la 20 persoane, ocupand integral o pensiune sau pana la 40 persoane, ocupand integral ambele pensiuni. Pensiunile ofera intimitate grupurilor, fiind amplasate pe un teren de peste 10.000 mp, unde se regasesc si zonele de agrement, [...] citește mai mult »
Beliș, nr. 447, jud. Cluj

Beliș
languages ro en de hu fr es it