Cazare Bistrița Bârgăului fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Bistrița Bârgăului

sortate după:
6 locuri, 3 camere
Prive Nest se află în localitatea Josenii-Bârgăului județul Bistrița-Năsăud și oferă cazare cu parcare privată gratuită terasa bucatarie internet wireless. Capacitate 6 persoane in 3 camere dispunem de baie privată complet dotată cu duș sau cadă și uscător de păr. Oaspeții de la Prive Nest se pot bucura de drumeții și ciclism în apropiere sau se pot relaxa în grădină.
Bistrița Bârgăului, Sarata, nr. 3 A, Susenii Bârgăului, com. Prundu Bîrgăului, jud. Bistrita Nasaud
3
20 locuri, 10 camere
Aflata la 35 Km de Bistrita in localitatea Muresenii Bargaului Pensiunea Miuta va ofera 20 de locuri de cazare repartizare in 10 camere cu bai proprii si cablu TV. Pensiunea dispune de restaurant sala de mese terasa bar acces la internet parcare gratar. Va asteaptam cu drag!
Bistrița Bârgăului, Nr. 178 A, Muresenii Bargaului
2
9 locuri, 4 camere
Pensiune agroturistica situata in centrul comunei Bistrita-Birgaului la 12 km de lacul Colibita si 30 km de Castelul Dracula judetul Bistrita-Nasaud. Pensiunea are clasificare de 2 margarete si ofera 9 locuri de cazare in 4 camere duble acestea fiind dotate cu mobilier de buna calitate cablu TV internet baie proprie incalzire centrala. La parter se afla bucataria modern utilata spatiu de [...] citește mai mult »
Bistrița Bârgăului, nr.18 A, 12 km. de Colibita, jud. Bistrita-Nasaud

Bistrița Bârgăului
languages ro en de hu fr es it