RAPHAELA RESIDENCE
3s

‹
›
2 locuri, 1 camere, Bistrița, Piata Centrala, nr. 37, jud. Bistrita Nasaud
Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Garsonieră - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 150 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:
SE ACCEPTA PLATA CU VAUCHERE DE VACANTA DIRECT LA PROPRIETAR.

Apartament complet restaurat situat ultracentral vizavi de Biserica Evanghelica simbol istoric al orasului. Acesta este situat in imediata vecinatate a zonei pietonale aproximativ 2 min in Piata Centrala in punctul de convergenta a numeroase trasee si pasaje turistice oferind posibilitatea explorarii acestor trasee din vechea Cetate Medievala.

Locatia dispune de finisaje moderne de inalta calitate terasa generoasa pentru a savura atmosfera medievala a Bistritei. Punem la dispozitia clientilor nostri biciclete gratuit pentru vizitarea orasului. De asemenea oferim clientilor nostrii la cazare cafea ceai apa si prajitura.
Orasul Bistrita este situat in estul Transilvaniei pe meleagurile Contelui Dracula celebru datorita scriitorului Bram Stoker. Celebru castel al contelui Dracula este la doar 40km de orasul Bistrita .
Gazde ospitaliere primitoare si deschise spre a indeplinii dorintele oaspetilor nostri!
Locatia e situatata in punctul zeero al orasului. In apropiere se afla Casa de cultura a orasului Parcul Municiapal Turnul Dogarilo Biserica Evanghelica zona pietonala cu terase si restaurante precum si zona de concerte in aer liber.

Facilități în camere:

 •   frigider
 •   cablu TV
 •   încalzire centrală
 •   seif în cameră
 •   uscător de păr
 •   internet wireless

Facilități în unitate:

 •   frigider
 •   acces internet
 •   asigurăm transport (de la aeroport, gară, etc)
 •   acceptăm tichete / vouchere de vacanță

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea RAPHAELA RESIDENCE.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

garsonieră (2 locuri):
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Bistrița, Piata Centrala, nr. 37, jud. Bistrita Nasaud

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it