‹
›
6 locuri, 2 camere, Borșa, Libertatii, 435200
Check-in:      Check-out:
Roman House Borsa se află în Borșa. Această cazare este situată la 49 km de Dzembonea iar oaspeții beneficiază gratuit de acces la internet WiFi și parcare privată.

Apartamentul are 2 dormitoare TV cu ecran plat și canale prin satelit 1 baie cu duș și bucătărie utilată cu frigider și cuptor cu microunde. La apartament se asigură prosoape și lenjerie de pat.

Apartamentul este situat la 18 km de Vișeu de Sus și la 29 km de Rodna. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Baia Mare situat la 89 km de Roman House Borsa.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 10 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Roman House Borsa a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 2 dec. 2019

Distanța din descrierea proprietății este calculată folosind OpenStreetMap

Facilități în camere:

  •   cablu TV
  •   încalzire centrală
  •   uscător de păr
  •   internet wireless

Facilități în unitate:

  •   bucătărie
  •   frigider
  •   parcare

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Casa ROMAN HOUSE.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Borșa, Libertatii, 435200

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it