C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CASA BRANEANA 4

Pensiunea CASA BRANEANA - Descriere

Pensiunea CASA BRANEANA Pensiunea CASA BRANEANA Pensiunea CASA BRANEANA Pensiunea CASA BRANEANA
Situata intr-un tinut in care vestigiile istoriei medievale se impletesc cu peisaje deosebite, cu un acces usor din DN73, la 1km de Castelul Bran, Casa Braneana va ofera conditii deosebite de cazare cat si de petrecere alaturi de prietenii dv.
Va punem la dispozitie spatii generoase pentru organizarea de intalniri, petreceri,relaxare. Exista o aripa ce ofera doua sali de conferinte(cand au loc intalniri de afaceri), sala de mese, sala de jocuri, bucatarie utilata(consumabilele vor fi aduse de turisti-detergent vase, bureti, prosoape hartie), curte interioara cu foisoare si gratar, astfel incat cei dornici de odihna sa nu fie deranjati de zgomotul prietenilor care doresc sa se distreze!
Va asiguram confortul dorit de cazare in camere duble, triple, toate dotate cu Tv-plasma, baie proprie(dus sau cada hidromasaj), minibar(in cam. duble de lux), fara aer conditionat.
Nu asiguram cele necesare utilizarii gratarului(lemne subtiri, carbuni) si nu permitem foc de tabara in curtea pensiunii.
La parterul pensiunii gasiti magazin alimentar si de menaj.
Primul restaurant se afla la 100m de pensiune(rest. Alpin), pizzerie Bella Italia(200m), Restaurant Popasul Drumetului.
Cazarea se face dupa ora 14 pana in ora 18,in afara intervalului sunati sa anuntati, iar eliberarea camerelor pana in ora 11.
Rezervarile ferme se fac numai pe baza de avans, NU asiguram altfel locurile decat in limita disponibilitatilor in ziua respectiva. Solicitati coordonatele bancare.
Pentru doritorii de distractie va informam ca muzica si galagia afara sunt permise pana la ora 22. Dupa aceasta ora va puteti distra in voie, doar in interior in limitele bunului simt. Incalcarea regulamentului va fi sanctionata de organele legii. Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor sau nerespectarea normelorde liniste, de curatenie si depozitare a deseurilor se vor lua masuri in consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse(produs plus manopera) Aceste norme se aplica tuturor turistilor care le accepta prin insusi faptul cazarii in pensiune. Pentru ca eforturile noastre de a va asigura conditii bune de cazare, confort, intimitate (in zonele comune exista sistem de supraveghere) sa fie pastrate ,va rugam sa tratati cu grija dotarile si ambianta pensiunii. Orice accident produs ca urmare a nesupravegherii copiilor nu este responsabilitatea noastra.
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login