C A R T A CARTA.ro

Pensiunea ENCIAN 4

Pensiunea ENCIAN - Descriere

Pensiunea ENCIAN Pensiunea ENCIAN Pensiunea ENCIAN Pensiunea ENCIAN
Pensiunea Encian, inaugurată în februarie 2016, este situată în localitatea Colibița în apropierea lacului cu același nume.
Această zonă este renumită prin frumusețea peisajului pitoresc și a purității aerului cu o concentrație mare de ozon (90 micrograme/m³- măsurătoare realizată recent cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud). În urma acestor măsurători s-a confirmat faptul că zona Colibița are cel mai ozonat aer din țară, valorile fiind similare cu cele din munții Alpi.

Pensiunea Encian a fost construită pe baza unui nou concept, unic la Colibița, oferind 3 apartamente cu intrare separată din curte, structurate pe 2 nivele parter și etaj. Fiecare apartament dispune de:

- parter: living cu TV LCD, canapea extensibilă, loc de servit masa, bucătarie complet utilată și baie de serviciu.
- etaj: dormitor cu pat matrimonial, canapea extensibilă, TV LCD, dressing, baie cu cabină de duș și balcon.

Apartamentul numărul 4 cu intrare separată din curte se desfășoară pe un singur nivel și este alcătuit din: living cu TV, canapea extensibilă, bucătărie complet utilată, baie si dormitor.

Fiecare apartament permite cazarea a 4 persoane dar la cerere este posibilă cazarea a maxim 6 persoane.

În cazul în care toată pensiunea este ocupată de un grup, există o sală pentru activități comune cu bucătărie complet utilată, baie, masă (maxim 22 persoane) TV LCD, sistem audio cu boxe si microfon și jocuri de societate.

Pensiunea are o terasă acoperită generoasă, cu o parspectivă plăcută asupra lacului si a Munților Călimani..

Pensiunea dispune de TV prin satelit și încălzire centrală.

Pe durata sederii dumneavoastră puteti să vă petreceți timpul cu drumeții, pescuit, plimbări cu barca, înot, mountain bike.

Cartea de Oaspeți Pensiunea ENCIAN

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login