Cazare Dâmbovicioara fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


4 oferte de Cazare în Dâmbovicioara

sortate după:
16 locuri, 8 camere
Casa Adina se afla in localitatea Podu Dambovitei in zona turistica Dambovicioara. Mai exact face parte din culoarul Rucar - Bran la iesirea din defileul Valea Cheii in vecinatatea riului cu acelasi nume si in limitele Parcului National Piatra Craiului. Casa Adina este adapostita la poalele muntilor Bucegi beneficiind de ozonul si aerul curat specific montane de aroma padurilor si de un mic [...] citește mai mult »
Dâmbovicioara, sat. Podu Dambovitei, str. Valea Cheii, nr. 330, jud. Arges
8 locuri, 4 camere
Relaxează-te în acest loc calm idilic și rustic! O cabană elegantă nou construită situată în inima Munților Carpați. Dormi confortabil până la 8 persoane cu 4 dormitoare separate. Această locuință are o bucătărie de vară (foisor) cu toate facilitățile inclusiv un grătar incorporat in soba o prăjitoare aragaz 3 televizoare 2 in dormitoare si unul in living. Va punem la [...] citește mai mult »
Dâmbovicioara, sat. Valea Urdii, DN 73, jud. Arges
40 locuri, 20 camere
Pensiunea Restaurant Piatra Craiului va ofera cazare in 20 camere duble si apartamente. Dispunem de TV, bai, restaurant, bar, spatiu de parcare.
Dâmbovicioara, str. Pesterii - Valea Rea, Jud. Arges
22 locuri, 11 camere
Pensiunea Larisa este situata in zona turistica a comunei Dambovicioara mai precis face parte din Culoarul Rucar - Bran in apropierea Cheilor Dambovicioarei. Casa de vacanta va poate oferi o priveliste minunata a muntilor in special a muntilor Bugeci alaturi de Piatra Craiului beneficiind de ozonul si aerul curat al acestei zone montane deasemenea de aroma brazilor situati in vecinatate. Va [...] citește mai mult »
Dâmbovicioara, sat Podu Dambovitei, str. Gura Dambovicioarei, nr. fn, jud. Arges

Dâmbovicioara
languages ro en de hu fr es it