Cazare Deva fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


4 oferte de Cazare în Deva

sortate după:
3s
12 locuri, 6 camere
Ca poziţionare zonală Alexander House oferă turiştilor punctul de plecare în aventura care va fi trăită de acestia înk cunoaşterea zonei care se învecinează cu munții Poiana Ruscăi și munții Zarandului în vest cu munții Apuseni în nord cu Măgura Uroiului în est iar în zilele senine poţi zării în depărtare munții Parâng și masivul Retezat. Alexander House este uşor de [...] citește mai mult »
Deva, str. 22 Decembrie, nr. 195
12 locuri, 6 camere
Situata la numai 800 m de Cetatea Deva și de Deva Aqualand Vila Sarada oferă intimitatea si eleganta dorita de fiecare cu cele 6 amenajate intr-un stil deosebit de tipul boutique hotel. Camerele sunt dotate cu aer condiționat si televizoare cu ecran plat. Toate camerele au baia lor proprie dotate cu uscatoare de parcabine de dus cu hidromasaj sau jacuzzi. Proprietatea oferă internet Wi-fi [...] citește mai mult »
Deva, str. Horea, nr. 204
4 locuri, 2 camere
Apartamentul este compus din 2 camere (1 dormitor cu pat matrimonial si zona de zi care include o canapea extensibila) dotat cu un TV cu ecran plat Wi-Fi gratuit bucătărie foarte bine utilată cu maşină de spălat vase tacamauri vesela expresor cafea prajitor paine fierbator apa frigider precum şi o baie cu cadă dotată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Apartamentul [...] citește mai mult »
Deva, Aleea Pacii, bl. A5, jud. Hunedoara
5s
39 locuri, 13 camere
Pensiunea President va ofera cazare de 5 stele in Deva. Pensiunea President este locul perfect atat pentru cazarea oamenilor de afaceri cat şi a turiştilor aflati in tranzit. Accesul catre pensiunea noastra este extrem de usor din oricare directie sositi. Pensiunea se afla la doar 50 m de DN7 (E68 sau soseaua de centura a orasului). Dotările moderne si calitatea serviciilor disponibile [...] citește mai mult »
Deva, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18 A, Jud. Hunedoara

Deva
languages ro en de hu fr es it