Cazare Greci fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Greci

sortate după:
12 locuri, 6 camere
Pensiunea Relax este amplasata la poalele Muntilor Macinului - Vf.Tutuiatu in localitatea Greci. Toate camerele sunt la etaj si au vederea spre munte. Relax 1 : dispune de 6 camere toate cu baie proprie incalzire tv si internet. Relax 2: dispune de 4 camere duble cu baie proprie (geam pe hol) și 4 apartamente (fiecare câte 2 camere deservite de o baie). Pensiunea are si propriul restaurant [...] citește mai mult »
Greci, str. Narcisei, nr. 13, jud. Tulcea
6 locuri, 3 camere
Căsuța Măriuca reprezintă un minunat loc de relaxare, ascuns printre pomi fructiferi și natură, din comuna Greci, Județul Tulcea. Această unitate de cazare primitoare oferă o experiență autentică în mijlocul naturii, fiind căsuța de la țară pe care mulți dintre voi o doriți pentru a vă refugia de forfota orașelor. Pensiunea dispune de camere rustice și confortabile, [...] citește mai mult »
Greci, Str. Granitului nr. 29, jud. Tulcea
8 locuri, 2 camere
Doua casute de vacanta fiecare cu cate un dormitor cu pat matrimonial camera de zi cu cabina de dus si parcare. Unitatile de cazare sunt pe malul Dunarii. Fiecare căsuța are 1 dormitor cu pat matrimonial baie cu cabina de duș bucătărie complet utilată cu plita cuptor hota și vesela pentru 4 persoane. În camera de zi este canapea extensibila aer condiționat filtru de cafea si frigider cu [...] citește mai mult »
Greci, Com. Peceneaga la 34 km de Greci, str. Ulita Mica, nr. 7

Greci
languages ro en de hu fr es it