Cazare Mănăstirea Humorului fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare în Mănăstirea Humorului

sortate după:
16 locuri, 8 camere
Situatã la 40 km de Municipiul Suceava și la doar 4 km de Mãnãstirea Humor, obiectiv inclus pe lista monumentelor istorice din județul Suceava, în vecinãtatea unei mori vechi de apã, la poalele munților și înconjuratã de apã, în locul cunoscut sub denumirea de Pîrîu' Morii Pensiunea Pîrîu' Morii dispune de: - 16 locuri de cazare/8 camere în condiții care satisfac cele mai [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Stefan Cel Mare, nr. 272, jud. Suceava, zona Bucovina
28 locuri, 14 camere
Pensiunea Aida Mănăstirea Humorului, sat Mănăstirea Humorului, str. Ștefan Cel Mare, nr. 36 - hartă Max. 28 adulți în 14 camere Pensiunea Aida, situată în localitatea Mănăstirea Humorului, o zonă cu multă verdeață, aer curat, liniște și energie pozitivă, reprezintă locul ideal pentru toţi cei care doresc să îşi petreacă câteva zile într-un mediu relaxant în [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Ștefan Cel Mare, nr. 36
3
18 locuri, 9 camere
Pensiunea Casa Diana se afla la 200 m de manastire, va oferim 18 locuri de cazare si 6 copii in 9 camere cu bai proprii. Facilitati: - parcare; - spatiu de joaca pentru copii; - foisor; - bucatarie complet utilata; - internet - TV in fiecare camera. Asiguram transportul pentru cei care nu au masini. La Pensiunea Casa Diana veti primi mancare traditionala, gatita cu produse din gospodaria [...] citește mai mult »
Mănăstirea Humorului, str. Toader Bubuioc, nr. 13, Zona Bucovina, Jud Suceava

Mănăstirea Humorului
languages ro en de hu fr es it