Cazare Sucevița fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


alte categorii de cazare:

4 oferte de Cazare în Sucevița

sortate după:
3
Cazare Sucevița, 10 locuri, 5 camere
O frumoasa casa din lemn, recent construita, intr-o locatie de exceptie: chiar langa padurea de fag si alun. Dimineata devreme puteti urmari jocul veveritelor in gradina. Cadrul natural este deosebit: dealuri cu pasuni, se aude cantecul pasarilor, fosnetul frunzelor si murmurul raului. Camere frumos decorate, mobilier rustic modern. Gazda, prin discretia si amabilitatea sa, respectiv grija sa [...] citește mai mult »
Sucevița, str. Dragusina nr. 2
Cazare Sucevița, 5 locuri, 2 camere
Cabana este situata la DN 17 a la iesirea din Sucevita inspre Campulung Moldovenesc, la 3 km de Manastirea Sucevita. Dotari: - bucatarie - foisor cu gratar pe malul paraului - teren de joaca (plasa voley, panou baschet - leagan, tenis de masa Descriere unitate: 0744258755 închiriem o cabanuță cu 2 camere și 2bai Se poate folosi o bucătarie cu araggaz,frigider si ceva veselă un [...] citește mai mult »
Sucevița, com. Sucevița, str. Drumul Vechi, nr. 1, jud. Suceava
3s
Cazare Sucevița, 16 locuri, 8 camere
Situata intr-un cadru de poveste Vila Arcadia va pune la dispozitie 8 camere cu pat matrimonial cu baie proprie, living, dinning, semineu si acces la bucatarie cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, vesela, masina de spalat vase, foisor cu gratar, terase, incalzire centrala, apa calda /rece, parcare inchisa. Divertisment: - excursii pe jos in padure pe traseul marcat care trece pe la poarta [...] citește mai mult »
Sucevița, str. Dragosina, nr. 20
ocupat de Crăciun, Revelion
Cazare Sucevița, 14 locuri, 6 camere
Pensiunea Letitia este situata la 2,5 km distanta de Manastirea Sucevita.
Sucevița, Str. Principala, Nr. 374, jud.Suceava

Sucevița
languages ro en de hu fr es it