C A R T A CARTA.ro

Pensiunea BIANCA 3s

Pensiunea BIANCA - Descriere

Pensiunea BIANCA Pensiunea BIANCA Pensiunea BIANCA Pensiunea BIANCA
O atmosfera placuta si rafinata,intr-un cadru intim si linistit ,meniuri variate, precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care Pensiunea Bianca intampina si satisface cele mai exigente pretentii.

Dispunem de 36 locuri de cazare dispuse in camere single, camere duble, garsoniere si un apartament cu 3 camere, toate cu baie proprie. Fiecare din aceste camere este dotata cu televizor, telefon, internet, room service si minibar.

Restaurant modern cu o capacitate de 200 locuri si terasa de vara cu 50 locuri, sonorizare proprie, jocuri de lumini, aer conditionat si parcare cu supraveghere video.

Poate fi locatia perfecta pentru o seara intima petrecuta cu familia sau prietenii cit si locul perfect pentru organizarea unui eveniment deosebit din viata fiecaruia.

Va asteptam in restaurant sa va bucurati de preparatele traditionale romanesti sau cele cu specific italian, spaniol, turcesc, preparate de personalul nostru.
Deasemeni, va punem la dispozitie o sala de conferinte cu capacitate de 40 locuri,sala de joaca pentru copii,piscina in aer liber si centru SPA dotat cu sauna umeda,sauna uscata,jacuzzi,sala de fitness salina si sala de relaxare.

Cartea de Oaspeți Pensiunea BIANCA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login