C A R T A CARTA.ro

Complex Turistic ALPINA - CASI 5s

Complex Turistic ALPINA - CASI - Descriere

Complex Turistic ALPINA - CASI Complex Turistic ALPINA - CASI Complex Turistic ALPINA - CASI Complex Turistic ALPINA - CASI
Complextul Turistic Alpina-Casi va asteapta la Paltinis intotdeauna cu ospitalitatea sa caracteristica si serviciile ireprosabile orientate catre satisfacerea tuturor cerintelor dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu un total de 28 de camere, duble si apartamente ce ofera o capacitate totala de 84 locuri de dormit. Multiplele facilitati oferite va fac sa va simititi eliberati de orice probleme:frigider, transport auto, TV in living, parcare, gradina/curte, sauna, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, loc amenajat de joaca, bar, sala de conferinte, restaurant,terasa exterioara, piscina interioară.Camerele sunt dotate cu baie proprie, frigider, TV, balcon. Totodată Pensiunea noastră este amplasata la doar 60 m de pirita Arena Platoșa practic (vis a vis)si la noi puteți iuncheria un ATV pentru o primblare in păltiniș.

Facilitati camere: internet, frigider, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, LCD,
Veti descoperi profesionalismul unor servicii de inalta calitate ce imbina intr-un mod placut caldura si ospitalitatea de altadata cu tehnologia moderna, Complextul Turistic Alpina-Casi oferind atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa isi treaca pragul.

Design-ul clasic incanta privirea, oferind acea stare de liniste interioara pe care o doreste fiecare calator. Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor celor mai exigente.

Complextul Turistic Alpina-Casi este mai mult decat o casa de oaspeti, este un spatiu dedicat Dumneavoastra.

Va asteptam!

Cartea de Oaspeți Complex Turistic ALPINA - CASI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login