Hotel
LEUL DE AUR
3s

‹
›
120 locuri, 57 camere, Sebeș, Str. Lucian Blaga, nr. 8
Check-in:      Check-out:
"Leul de Aur" cel mai nou dar totodată cel mai vechi hotel din Sebeş a fost construit în anul 1417 fiind ani la rând singurul han din vechiul târg al Sebeşului unul din cele mai importante oraşe ale Transilvaniei medievale. Micul burg este astăzi unul din cele mai traversate oraşe din ţară fiind nod rutier pentru cei care vor să ajungă la Bucureşti Cluj sau Arad şi este situat la 50 km de Aeroportul Internaţional - Sibiu.

În prezent clădirea aflată în centrul Sebeşului este în totalitate renovată păstrându-şi însă caracteristicile care au făcut-o celebră îmbinându-se în renovarea ei trecutul cu dotările şi finisajele de ultimă generaţie neschimbând nimic din aerul arhitectural al acelor vremuri.


Hotelul Leul de Aur oferă clienţilor săi cazare în cele 57 camere atât de 3 4 cât și deluxe.Acestea sunt dotate cu:

Aer conditionat
Conexiune la Internet
Birou de lucru
Adaptoare electrice
Cablu TV
Mini bar complet
Uscător de păr
Şampon şi gel de dus
Săpun
Cască de duş
Trusă de cusut
Silicon pentru pantofi
Telefon cu linie directă internaţională

SERVICII GRATUITE

Acces Internet gratuit
Telefon de trezire
Primire de faxuri pentru cel mult 10 pagini
Fotocopii pentru cel mult 10 pagini
Card fără cost suplimentar
Concierge (rezervări pentru restaurante trasee turistice închirieri de maşini)
Lustruirea pantofilor
Camere pentru nefumători
Parcare
Cameră de bagaje
Încuietori electronice

SERVICII CU PLATĂ

Servicii sanitare
Servicii de secretariat


SALĂ DE CONFERINŢĂ

Sala de conferinţă poate deservi evenimente precum: conferinţe seminarii conferinţe de presă recepţii şedinţe executive traininguri lansări de produse teambuilding.

Facilităţi de care dispune sala de conferinţă:

instalaţie de sunet
flipchart
acces Internet de mare viteză
video proiector
ecran proiecţie
coffee break intern

BAR CRAMĂ ŞI RESTAURANT RAPID

Ţinând cont de varietatea gusturilor şi preferinţelor clienţilor noştri ne-am gândit să îmbinăm trecutul cu prezentul atât din punct de vedere gastronomic cât şi al băuturilor astfel am conceput pentru dumneavoastră dragii noştrii clienţi un bar unde dumneavoastră să savuraţi o cafea bună sau un cocktail în timp ce vă citiţi mailurile la business center-ul din bar sau pur şi simplu căutaţi o clipă de meditaţie şi linişte.

Când ora mesei a sosit crama noastră s-a deschis cu bucate pe ales. Crama în care vă aşteptăm cu drag a reprezentat încă de la 1417 locul în care lumea bună din vechiul burg al Sebeşului se întâlnea pentru a petrece şi a socializa. Noi încercăm şi sperăm că am reuşit redarea acelei atmosfere atât din punct de vedere arhitectural cât şi al varietăţii băuturilor şi preparatelor culinare.

Dacă timpul nu vă permite prea mult şi sunteţi grăbit sau în trecere ne-am gândit şi la dumneavoastră dragii noştrii prieteni şi am realizat pt dvs o linie rapidă de restaurant autoservire cu o varietate largă de preparate de la ciorbe la deserturi în care timpul lor de servire depinde doar de decizia dumneavoastră.

Facilități în camere:

 •   cameră nefumători
 •   camere cu aer condiționat
 •   frigider
 •   cablu TV
 •   camere cu baie
 •   baie cu cabină de duș
 •   uscător de păr

Facilități în unitate:

 •   restaurant
 •   acces internet
 •   sală de conferințe
 •   parcare
 •   servicii de secretariat

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Hotel LEUL DE AUR.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Sebeș, Str. Lucian Blaga, nr. 8

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it