Cazare Pensiuni Breb fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


7 oferte de Cazare Pensiuni în Breb

sortate după:
6 locuri, 3 camere
Dacă sunteți în căutarea locului în care timpul a stat nemișcat zeci de ani, chiar secole, l-ați găsit și se numește Breb! Suntem o familie de maramureșeni care vă va întâmpina în această casă tradițională din lemn, veche de aproximativ o sută de ani, salvată și restaurată într-unul dintre cele mai autentice sate din România. Aceasta nu este doar cazare! Aceasta este o [...] citește mai mult »
Breb,
3s
16 locuri, 8 camere
Punem la dispoziția oaspeților 7 camere cu o capacitate de 14 locuri modern utilate cu un interior specific zonei. Din acest an oaspeții nostrii se pot delecta în cele doua ciubere cu apa sărata incalzita tobogan si leagane pentru copii. Parcare privata gratuita terasa exterioara cu barbeque loc de joaca pentru copii sala de conferințe produse culinare din gospodăria proprie și [...] citește mai mult »
Breb, str. Principala, nr. 142
6 locuri, 2 camere
Dacă sunteți în căutarea locului în care timpul a stat nemișcat zeci de ani chiar secole l-ați găsit și se numește Breb! Suntem o familie de maramureșeni care vă va întâmpina în această casă tradițională din lemn veche de aproximativ o sută de ani salvată și restaurată într-unul dintre cele mai autentice sate din România. Aceasta nu este doar cazare! Aceasta este o [...] citește mai mult »
Breb, str. Principala, nr. 204A
6 locuri, 2 camere
Casă tradițională veche restaurată cu mult drag pentru a ne trece pragul și a descoperii tradițiile locurile și peisajele fascinante ale satului tradițional Breb - Maramureș. Căsuța Tivadar dispune de 2 camere triple cu bai private șură - loc de relaxare sau joaca pentru copii grătar cu bucatarie de vara wifi.
Breb, nr. 312, jud. Maramures
8 locuri, 3 camere
Casa Alina este situată în pitorescul sat Breb din județul Maramureș. Se află intr-o zona liniștită la marginea satului.De la noi se pot face drumeții către Creasta Cocoșului din muntele Gutai dar te poti si relaxa în grădina noastră din spatele casei.Iar daca ti s-a facut foame te asteptam cu minunate bunătăți tradiționale din Maramureș și un pahar de horinca de prune. Te [...] citește mai mult »
Breb, nr. 255, jud. Maramures
10 locuri, 5 camere
Veronica’s guest house este situată in Maramureșul istoric, sat Breb, la 50 km de orașul Baia Mare. Față de Sighetul Marmației se află la 22 km și la aprox. 10 km de pârtiile de ski de la Cavnic. Grădina mare, terasa spațioasă și balcoanele la fel de spațioase va oferă o ambianță plăcută. Arhitectura cu specific rustic-modern îmbina elementele din lemn și piatra și [...] citește mai mult »
Breb, str. Principala, nr. 71 A
8 locuri, 4 camere
La poalele muntilor Gutai, intr-un sat al traditiilor, Pensiunea Viorica va astepta sa va bucurati de tot ce va poate oferi natura, linistea si ospitalitatea oamenilor, intr-o atmosfera autentic maramureseana. Aerul, privelistea minunata, multiplele posibilitati de drumetie oferite va garanteaza o vacanta pe deplin reusita. Pensiunea Viorica va ofera cazare departe de zgomot si poluare, bucate [...] citește mai mult »
Breb, str. Principala, nr. 242

Breb
languages ro en de hu fr es it