Cazare Pensiuni Năvodari fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


alte categorii de cazare:

3 oferte de Cazare Pensiuni în Năvodari

sortate după:
Cazare Năvodari, 4 locuri, 3 camere
Cazare turiști în Năvodari, într-o zonă lniștită, într-un apartament din vila SANDA, etaj 1, intrare separată din curte. Accesul la etaj se face pe scări direct din curte. Apartamentul este compus din: - 2 dormitoare, - un living mare, - bucătărie complet utilată, - baie, - balcon cu vedere la lac, Este dotat cu aer condiționat (contra-cost), TV, internet wireless, centrală [...] citește mai mult »
Năvodari, Str. Tractorului, nr. 10 A, jud. Constanta
Cazare Năvodari, 8 locuri, 3 camere
Casa Evelyn ofera cazare in Navodari vin regim hotelier. Dispunem de 3 dormitoare matrimoniale, 2 bai, 2 saloane si o bucatarie open space complet utilata situata la 5 minute de Plaja Navodari, Mamaia Nord!
Năvodari, str. Stejarului, nr. 30 i, jud. Constanta
Cazare Năvodari, 44 locuri, 17 camere
NE rezervam dreptul DE A modifica tarifele fara O anuntare IN prealabil! modificarea tarifelor NU SE aplica rezervarilor deja facute! Vara topeste si reduce tarifele LA mare!! Vara... inceputul povestilor de dragoste si nesfarsitul amintirilor "fierbinti" … haideti la mare… noi dorim sa facem parte din amintirile voastre.. voi doriti? Discretie, liniste si intelegere! Trei ingrediente [...] citește mai mult »
Năvodari, str. D2, nr. 4, zona depozit 10, jud. Constanta

languages ro en de hu fr es it