Cazare Pensiuni Mangalia fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare Pensiuni în Mangalia

sortate după:
8 locuri, 4 camere
Casa Flavius din Mangalia va asteapta la mare la soare!! Dispunem de 4 camere duble la etaj dotate toate cu bai proprii,TV smart,internet,balcon,disponibilitate pat suplimentar. Jos va intampinam cu un foisor mare cu gratar si bucatarie mobilata si utilata complet, loc de joaca si loc de parcare.
Mangalia, str. Petru Maior, nr. 22 A, jud. Constanta
26 locuri, 8 camere
Casa Nico va ofera 8 camere spre incheiere in regim hotelier pe durata sezonului estival. Compartimentarea este urmatoarea: -3 camere de 2 persoane -3 camere de 3 persoane -un Duplex pentru 6 persoane Toate camerele dispun de bai proprii. Dotari: bucatarie exterioara terasa cu foisor locuri pentru luat masa balansoar barbecue aer conditionat WiFi gratuit TV in fiecare camera. Locatia este [...] citește mai mult »
Mangalia, str. Mihai Viteazu, nr. 56 A
3s
30 locuri, 15 camere
Acceptăm plata și cu vouchere card de vacanță Prețul diferă în funcție de perioada aleasă tel info și Rezervări: 0747339547 Vila Levent este situată la 7 minute de mers pe jos până la plajă şi vă întâmpină într-un ambient cu totul plăcut datorită condiţiilor şi zonei liniștite. Toate camerele sunt complet echipate cu baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, [...] citește mai mult »
Mangalia, str. Oituz, nr. 58, jud. Constanta

Mangalia
languages ro en de hu fr es it