Cazare Pensiuni Poiana Brașov fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare Pensiuni în Poiana Brașov

sortate după:
20 locuri, 10 camere
Dream Slalom este o pensiune ultra-modernă construită recent într-un stil arhitectural caracteristic zonei montane. Arhitectura sa împreună cu finisajele dotările de lux de o înaltă calitate creează un ansamblu deosebit de atractiv şi primitor care se încadrează armonios într-un frumos decor montan. La parterul pensiunii se află: - salonul de mic dejun şi barul care vă aşteaptă [...] citește mai mult »
Poiana Brașov, fn., jud. Brasov
13 locuri, 5 camere
Pensiunea Poiana Cristian se afla in Poiana Brasov la 37 km de telecabina Capra Neagra si de partia de schi Bradul. Propietatea este o constructie din lemn finisat 2002 cu interior din lambriu ofera spre cazare camere la mansarda pentru 2 sau 3 persoane 1 apartament pentru maxim 5 persoane ideal pentru familii cu copii sau grupuri de prieteni si alte camere duble. Toate camerele sunt prevazute cu [...] citește mai mult »
Poiana Brașov, str. Valea Sticlariei, nr. 92
3s
36 locuri, 16 camere
Casa Vlasin este situata in centrul statiunii turistice Poiana Brasov, intampinand oaspetii cu o atmosfera echilibrata intre eleganta, ospitalitate si confort. Casa Vlasin este locul perfect pentru o vacanta reusita cu familia la Poiana Brasov. Pensiune are o capacitate de cazare de 32 locuri, un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, o terasa mereu insorita pe care va veti putea relaxa [...] citește mai mult »
Poiana Brașov, Str. Poiana Stechil, nr. 12, Jud. Brasov

Poiana Brașov
languages ro en de hu fr es it