Cazare Pensiuni Sucevița fără interme­diari

Tarifele afișate pe hartă sunt minimele în LEI PE PERSOANĂ valabile astăzi.
Caut doar unități de cazare care închiriază:


3 oferte de Cazare Pensiuni în Sucevița

sortate după:
5 locuri, 2 camere
Cabana este situata la DN 17 a la iesirea din Sucevita inspre Campulung Moldovenesc, la 3 km de Manastirea Sucevita. Dotari: - bucatarie - foisor cu gratar pe malul paraului - teren de joaca (plasa voley, panou baschet - leagan, tenis de masa Descriere unitate: 0744258755 închiriem o cabanuță cu 2 camere și 2bai Se poate folosi o bucătarie cu araggaz,frigider si ceva veselă un [...] citește mai mult »
Sucevița, com. Sucevița, str. Drumul Vechi, nr. 1, jud. Suceava
14 locuri, 6 camere
Pensiunea Letitia este situata la 2,5 km distanta de Manastirea Sucevita. Oferta Craciun 2023 Sejur de 4 zile/3 nopti, cu pensiune completa si masa festiva de Craciun: 1200 RON/persoana/sejur. Oferim mancare traditionala bucovineana, afinata, apa plata, apa minerala. Percepem avans de 50% din totalul rezervarii. Oferta Revelion 2024 Sejur de 5 zile/4 nopti, cu pensiune completa si 2 mese [...] citește mai mult »
Sucevița, str. Principala, nr. 374, jud.Suceava
3
10 locuri, 5 camere
O frumoasa casa din lemn, recent construita, intr-o locatie de exceptie: chiar langa padurea de fag si alun. Dimineata devreme puteti urmari jocul veveritelor in gradina. Cadrul natural este deosebit: dealuri cu pasuni, se aude cantecul pasarilor, fosnetul frunzelor si murmurul raului. Camere frumos decorate, mobilier rustic modern. Gazda, prin discretia si amabilitatea sa, respectiv grija sa [...] citește mai mult »
Sucevița, str. Dragusina, nr. 2, jud. Suceava

Sucevița
languages ro en de hu fr es it